Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 12 decembrie 2019. Facem profit din Europa League

12.12.2019 | 08:49
Biletul Zilei la pariuri 12 decembrie 2019 Facem profit din Europa League
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 12 decembrie 2019, este compus din două meciuri din ultima fază a UEFA Europa League. Amebele partide  sunt unele cu o miză importantă și se anunță extrem de spectaculoase. Cota totală a tichetului este de 2,01.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 12 decembrie 2019. Standard – Arsenal

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri, 12 decembrie 2019, este cel dintre Standard Liege și Arsenal. Belgienii ocupă poziția a treia în grupă, cu șapte puncte strânse în cele cinci etape disputate, acest duel fiind ultima șansă să ajungă în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

Fosta echipă a lui Răzvan Marin are nevoie de victorie, însă aceasta nu este de ajuns. Depind de rezultatul celuilalt meci din grupă, Frankfurt – Guimaraes, partidă pe care nemții nu trebuie s-o câștige.

De partea cealaltă, Arsenal se mulțumește și cu un egal și chiar și cu o înfrângere, dar nu la mai mult de patru goluri diferență. Ne așteptăm la un duel deschis, cu multe goluri. Recomandarea noastră este ambele echipe marchează.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 12 decembrie 2019. Borussia Monchengladbach – Basaksehir

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri, 12 decembrie 2019, este cel dintre Borussia Monchengladbach și Basaksehir. Gazdele sunt pe primul loc în grupă, cu opt puncte, la egalitate cu AS Roma, echipă care are un meci destul de ușor cu ultima clasată.

De partea cealaltă, oaspeții se află pe locul trei, cu șapte puncte și cu șanse reale de calificare, depind doar de ei, de victoria pe care ar trebui s-o obțină în această seară.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Va fi destul de greu însă de obținut. Nemții ar putea rămâne în afara primăverii Europa League în cazul în care pierd. Ne așteptăm să atace din primul minut, mai ales că joacă acasă, să înscrie repede și să tranșeze meciul încă de la început. Recomandarea noastră este 1 solist.