Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 12 februarie 2020. Mizăm pe Inter Milano – Napoli și Porto – Academico Viseu

12.02.2020 | 10:47
Biletul Zilei la pariuri 12 februarie 2020 Mizam pe Inter Milano  Napoli si Porto  Academico Viseu
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 12 februarie 2020. Mizăm pe Inter Milano – Napoli și Porto – Academico Viseu, două dintre cele mai spectaculoase dueluri de astăzi.

Biletul Zilei la pariuri, 12 februarie 2020. FC Porto – Academico Viseu

De la ora 22:45, FC Porto dispută pe teren propriu partida retur cu Academico Viseu din cadrul semifinalelor Cupei Portugaliei. În tur, duelul s-a terminat nedecis, scor 1-1. Gazdele se află într-o formă de zile mari, cu trei victorii în precedentele patru meciuri. Ultima a fost și cea mai importantă, Porto și-a învins rivala Benfica, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

După acest rezultat, Porto a relansat lupta la titlu în Portugalia. Distanța față de Benfica s-a micșorat, în acest moment mai sunt doar patru puncte între cele două echipe. În mod normal, “dragonii” nu ar trebui să aibă probleme în a se impuna în această seară.

De cealaltă parte, oaspeții se află la mijlocul clasamentului în liga a doua, pe 10, cu doar 27 de puncte, aflându-se la o distanță foarte mare de locurile care promovează. Ne așteptăm la un duel cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,50.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 12 februarie 2020. Inter Milano  – Napoli

Inter trece prin momente de senzație în Serie A, a câștigat derby-ul cu AC Milan și a trecut pe prima poziție în clasament, după înfrângerea surprinzătore a lui Juventus. În ultimele trei partide a obținut trei victorii, în toate competițiile, două în campionat și una în cupă.

Mai mult, în ultimele 10 partide disputate nu a pierdut niciodată, având șase succese și patru remize. Gazdele speră să profite de acest parcurs excelent și să își adauge încă o victorie după duelul cu Napoli.

ADVERTISEMENT

Adversara sa speră să spele rușinea din campionat în cupă și să obțină în această seară un rezultat pozitiv care să îi permită să obțină calificarea în partida retur. Evoluțiile de până acum nu le oferă însă oaspețiilor prea mari speranțe.

În Serie A, se află abia pe locul 11, iar în ultima etapă a suferit o nouă înfrângere umilitoare chiar pe teren propriu. Lecce a reușit să se impună cu 3-2 și să le spulbere pentru moment speranțele pentru ocuparea unui loc de cupă europeană.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la la un duel pe care Inter Milano să nu-l piardă, cota pentru 1x este 1,33.