Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 13 august 2019. Bani din Liga Campionilor

13.08.2019 | 11:40
Biletul Zilei la pariuri 13 august 2019 Bani din Liga Campionilor

Biletul Zilei la pariuri 13 august 2019 conține trei meciuri din cea mai importantă competiție intercluburi din lume, Liga Campionilor.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 13 august 2019. Celtic – CFR Cluj

Primul meci de pe biletul este cel mai interesant pentru pariorii români, Celtic – CFR Cluj. În tur, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1, iar acum ne așteptăm să vedem un meci în care ambele formații vor da totul pe teren pentru că mai sunt 90 de minute până la calificarea în play-off. Celtic vine după un nou meci spectaculos în campionat, câștigat cu 5-2 pe terenul celor de la Motherwell. Acum, joacă pe teren propriu, iar ultimul meci disputat în fața fanilor s-a terminat cu 7-0 în fața celor de la St. Johnstone.

De partea cealaltă, CFR Cluj s-a impus cu 3-0 în weekend în celor de la FC Hermannstadt și a trecut pe primul loc în clasament. Faptul că Viitorul nu a reușit să se impună în fața celor de la FC Botoșani o face pe CFR lider, la două puncte de urmăritoarele Poli Iași și Viitorul. Acum, clujenii speră să înscrie măcar un gol în aceată deplasare și să forțeze o calificare în faza următoare a competiției.

Biletul Zilei 13 august 2019. FC Porto – FK Krasnodar

Continuăm biletul cu partida dintre FC Porto și FK Krasnodar, tot din preliminariile Ligii Campionilor. Portughezii nu au fortat foarte mult în tur și tot s-au impus, la limită, scor 1-0. Acum, având în vedere că joacă pe teren propriu, cel mai probabil vom avea un nou meci strâns, în care portughezii vor ataca doar cât să își asigure calificarea. Din acest motiv, recomandăm să pariați pe o dublă în favoarea gazdelor, care cu siguranță va fi verde.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Rosenborg și Maribor, tot din Liga Campionilor, unde avem același pronostic, 1X, ca și la FC Porto – Krasnodar.