Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 13 iulie 2019. Facem bani în finală!

13.07.2019 | 09:01
Biletul Zilei la pariuri 13 iulie 2019 Facem bani in finala

Biletul Zilei la pariuri 13 iulie 2019 conține cel mai așteptat meci al zilei la Wimbledon, duelul dintre Serena Williams și Simona Halep, în finală! 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 13 iulie 2019. Williams – Halep

Al treilea turneu de Grand Slam al anului se apropie de final. Atât pe tabloul masculin, cât și pe tabloul feminin, s-a ajuns în finală. La băieți se vor duela granzii Federer și Djokovic, iar la feminin avem parte de o surpriză și o finală de vis, Simona Halep – Serena Williams. Românca a făcut un meci incredibil în semifinala cu Svitolina, iar lumea speră că va ridica un trofeu de Grand Slam pentru a doua oară. Pentru acest lucru, trebuie să treacă de Serena Williams. Cele două s-au mai întâlnit de 10 ori, iar scorul este 9-1 în favoarea Serenei. Acum însă, Halep pare mai motivată ca niciodată. Rămâne de văzut dacă va reuși să oprească forța Serenei.

Dacă ne uităm strict pe statistici, Simona Halep pare că a evoluat mai bine la acest turneu de Grand Slam. În timp ce românca a pierdut un singur set, Serena Williams a fost nevoită să joace trei seturi de două ori în acest turneu. Sperăm să câștige Simona, însă pentru acest duel am ales un pariu special.

Biletul Zilei 13 iulie 2019. Astra – FC Botoșani

Al doilea meci de pe biletul zilei de sâmbătă este din Liga 1 și le pune față în față pe Astra și FC Botoșani. După primul meci al rundei, care a fost o dezamăgire, scor 0-0, acum ne așteptăm tot la un meci echilibrat. Din acest motiv, pronosticul nostru este unul destul de sigur. Mai mult, sezonul trecut, cele două meciuri directe s-au terminat cu același scor, 1-1.

Cele mai bune recenzii carti de citit

Închidem biletul cu un pronostic dintr-un sport care nu este foarte folosit de pariori, Formula 1. Astăzi sunt calificările la Silverstone, așa că ne așteptăm ca Mercedes, echipa unde evoluează englezul Hamilton, va reuși să facă spectacol. Așa că mergem pe un pole position obținut de un pilot de la Mercedes.