Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 14 august 2019. Bani din Europa League

15.08.2019 | 10:02
Biletul Zilei la pariuri 14 august 2019 Bani din Europa League
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 14 august 2019 conține cele două partide pe care le dispută echipele românești, Universitatea Craiova și FCSB.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 14 august 2019. Mlada – FCSB

Începem biletul cu partida dintre Mlada Boleslav și FCSB. Partida începe de la 0-0, scorul din tur. Acum, la ce se întâmplă la echipa din București, cehii sunt favoriți. În weekened, Mlada Boleslav a reușit o victorie foarte importantă pe teren propriu în campionat, impunându-se cu 4-3 în fața celor de la Sparta Praga. Acum, cehii visează și la calificarea în faza următoare a competiției, mai ales când văd câte probleme sunt la echipa din România.

ADVERTISEMENT

La FCSB situația este aproape dramatică, mai ales din cauza patronului. Antrenorul este degeaba pe bancă, foarte mulți titulari sunt accidentați, iar atmosfera în jurul echipei este foarte tristă. Din acest motiv, este foarte greu de anticipat un rezultat la acest duel. Așadar, recomandarea noastră este să pariați pe goluri, minimum două în meci, care vă asigură o cotă bună pentru a face un bilet bun în această zi cu meciuri din Europa League.

Biletul Zilei 14 august 2019. AEK Atena – Univ. Craiova

Dacă la FCSB mai există o urmă de speranță pentru calificare, nu același lucru se poate spune și despre Universitatea Craiova. Duelul din Grecia începe de la 2-0 pentru gazde, care au reușit în tur să se impună în deplasare și să asigure în mare parte prezența în play-off. Acum, probabil grecii vor alerga după un gol, apoi se vor apăra. Așadar, considerăm să putem miza pe o reușită a românilor, care nu vor avea altceva de făcut decât să iasă la joc și să înscrie.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Dacă vreți cote mai mari pentru bilet, mai puteți adăuga pronosticuri din Europa League, unde mai sunt zeci de meciuri în ofertă și câteva dintre ele sunt chiar interesante.