Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 14 februarie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi. Chindia Târgoviște și AS Monaco ne aduc profit

14.02.2020 | 09:37
Biletul Zilei la pariuri 14 februarie 2020 Ne dublam banii cu doua ponturi Chindia Targoviste si AS Monaco ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 14 februarie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi. Chindia Târgoviște – Voluntari și AS Monaco – Montpellier ne aduc profit. Mizăm pe goluri la aceste două partide.

Biletul Zilei la pariuri, 14 februarie 2020. Chindia Târgoviște – Voluntari

De la ora 17:30, Chindia și Voluntari deschid etapa a 25-a din Liga 1. Cele două echipe se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Gazdele se află pe locul 11, cu 24 de puncte, la 10 distanță de adversarii pe care îi întâlnesc în această după-amiază.

ADVERTISEMENT

Chindia este obligată să câștige și să mențină această distanță. Când se vor înjumătăți punctele, diferența ar rămâne la cinci puncte ceea ce le permite târgoviștenilor să înceapă play-out-ul cu un moral destul de bun. Mai mult, Academia Clinceni se află la trei puncte în spate, iar Poli Iași, pe loc de baraj, la doar două. Pot profita în orice moment de eșecul Chindiei.

De partea cealaltă, oaspeții sunt și ei obligați să câștige, se află pe ultimul loc și orice rezultat negativ le diminuează șansele de a rămâne în prima ligă, care sunt și așa destul de mici. Chiar dacă Teja a reușit să își motiveze jucătorii și să câștige două din ultimele trei meciuri.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un duel de 1x, cota pentru un astfel de pronostic este 1,45.

Biletul Zilei la pariuri, 14 februarie 2020. AS Monaco – Montpellier

Al doilea meci de pe biletul de astăzi este cel dintre AS Monaco și Montpellier. Gazdele au parte de un sezon așa cum nu au mai avut în precedentele două. Se află pe locul șapte, cu 35 de puncte, la două în spatele adversarilor pe care îi întâlnesc în această seară și la cinci de locul de Europa League.

Vin după două victorii extrem de importante în ultime două etape, când s-au impus cu 1-0 cu Angers și 2-1 în deplasare la Amiens. Au moralul necesar care să le permită să se impună încă o dată.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții visează și ei la un loc de cupă europeană, distanța până a poziția a patra este de trei puncte și de patru până la cea de-a treia. Dispun și ei de moralul necesat pentru a se impune în această seară după ce au câștigat patru din ultimele șase etape.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Având în vedere miza extreme de importantă pentru ambele echipe, ne așteptăm la un meci în care să se marcheze sub 2,5 goluri, la o cotă de 1,83.

ADVERTISEMENT