Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 14 martie 2020. Pariem pe campionatul Ungariei. Facem profit cu două meciuri

14.03.2020 | 00:44
Biletul Zilei la pariuri 14 martie 2020 Pariem pe campionatul Ungariei Facem profit cu doua meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 14 martie 2020. Pariem pe campionatul Ungariei. Facem profit cu două meciuri, Ferencvaros – Kaposvar și MOL Fehervar – DVTK.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 14 martie 2020. Ferencvaros – Kaposvar

Fotbalul mondial este pus pe stop din cauza pandemiei de coronavirus. Foarte multe țări din Europa și-au închis granițele și și-au suspendat campionatele. Ungaria însă nu face parte dintre acestea, cel puțin până la ora redactării acestui articol. Vom încerca un bilet al zilei din campionatul acestei țări.

ADVERTISEMENT

Primul meci este Ferencvaros – Kaposvar, care ar trebui să înceapă la 18:00. Gazdele sunt pe primul loc în clasament, cu 50 de puncte, la o distanță de un punct față de locul doi și de șase față de locul trei, având totuși două partide mai puțin, și sunt principalele favorite la titlul.

De partea cealaltă, oaspeții sunt ca și retrogradați în liga secundă. Au doar 10 puncte adunate după 24 de etape, cu 17 mai puține decât cei de pe prima poziție ce se salvează. Pronosticul la acest duel este peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,37.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 14 martie 2020. MOL Fehervar – DVTK

Al doilea meci din prima divizie a Ungariei este MOL Fehervar – DVTK, care ar trebui să înceapă la ora 20:30. Gazdele ocupă locul doi și nu au voie să mai facă niciun pas greșit. Se află la un punct în spatele celor de la Ferencvaros, liderii campionatului având și două meciuri mai puțin.

De partea cealaltă, oaspeții sunt pe locul cinci, la opt puncte de ultimul loc de Europa League, și au șanse destul de mici să ajungă în cupele europene la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la un duel de 1 solist, la o cotă de 1,60.