Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 15 februarie 2020. Mizăm pe două ponturi din Bundesliga şi Ligue 1

15.02.2020 | 01:07
Biletul Zilei la pariuri 15 februarie 2020 Mizam pe doua ponturi din Bundesliga si Ligue 1
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 15 februarie 2020. Mizăm pe două ponturi din Bundesliga şi Ligue 1. Partidele pe care le-am ales pentru tichetul de astăzi sunt Leipzig – Werder Bremen şi Amiens – PSG.

Biletul Zilei la pariuri, 15 februarie 2020. Amiens – PSG

De la ora 18:30, Amiens şi PSG dispută unul cel mai dezechilibrat duel al acestei etape din Franţa.

ADVERTISEMENT

Gazdele au doar 20 de puncte adunate în 24 de meciuri şi se află tocmai pe locul 19, loc direct retrogradabil. Distanţa faţă ce primul ce se salvează este deja de cinci puncte, fapt ce o obligă pe Amines să înceapă să mai şi câştige.

Ceea ce nu a reuşit să mai facă de cinci partide în campionat, pe teren propriu având chiar şase la rând fără să câştige toate cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeţii defilează în fruntrea clasamentului şi se îndreaptă spre un nou titlu de campioni. Vine după două victorii de senzaţie, una în campionat, 4-2 la Lyon, şi ultima în cupă, 6-1 cu Dijon.

În această seară, ne aşteptăm să se impună din nou, cota pentru 2 solist este 1,40.

Biletul Zilei la pariuri, 15 februarie 2020. Leipzig – Werder Bremen

Leipzig – Werder Bremen este unul dintre partidele ce se anunţă extrem de spectaculoasă în această etapă din Bundesliga. Gazdele nu trec prin cel mai bun moment şi au strâns deja patru partide fără victorie. Dublă înfrângere cu Frankfurt în campionat şi în cupă, scor 0-2, repsectiv 1-3, şi două rezultate de egalitate, 2-2 cu Gladbach şi 0-0 cu Bayern, în ultima rundă.

ADVERTISEMENT

Leipzig se află totuşi în continuare în lupta pentru titlu, pe locul trei, cu 42 de puncte, la egalitate cu Dortmund, care a jucat deja în această etapă, la doar un punct în spatele liderului Bayern Munchen

De partea cealaltă, oaspeţii suferp enorm în Bundesliga şi ocupă primul loc direct retrogradabil. Au 17 puncte, la fel ca Dusseldorf, ocupanta locului de baraj.

ADVERTISEMENT

În precedentele opt etape au şapte înfrângeri şi o victorie, iar în ultimele trei au pierdut pe linie cu Hoffenheim, Augsburg şi Union Berlin.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne aşteptăm să încerce să obţină măcar un rezultat de egalitate, cu toate că au şanse foarte mici. Mizăm la peste 3,5 goluri, la o cotă de 1,87.

ADVERTISEMENT
Tags: