Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 16 august 2019. Bani din fotbal

16.08.2019 | 10:48
Biletul Zilei la pariuri 16 august 2019 Bani din fotbal

Biletul Zilei la pariuri 16 august 2019 conține meciuri din cele mai puternice campionate ale Europei, dar și debutul lui Uhrin Jr. la Dinamo.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 16 august 2019. Hermannstadt – Clinceni

Primul meci al zilei din Liga 1 este și primul meci de pe biletul zilei de astăzi, Hermannstadt – Clinceni. Cele două formații sunt printre echipele care se vor bate pentru evitarea retrogradării, așa că rezultatele directe dintre ele sunt foarte importante pentru clasamentul final al campionatului. Până acum, după patru runde, cele două formații sunt la egalitate de puncte, câte trei, obținute după un meci câștigat.

În timp ce Hermannstadt a reușit să obțină singura victorie din acest campionat împotriva celor de la Universitatea Craiova, Academia Clinceni s-a impus în fața celeilalte nou promovate, Chindia Târgoviște. Acum, fiind un duel destul de echilibat, recomandăm să mizați pe un alt tip de pariuri, număr de cartonașe în meci, deoarece ambele echipe joacă destul de dur.

Biletul Zilei 16 august 2019. Chindia Târgoviște – Dinamo

Dinamo și-a dat un restart în această săptămână, schimbând antrenorul, Uhrin Jr. Acesta cunoaște campionatul din România, așa că perioada de acomodare nu ar trebui să fie foarte grea. Chindia nu este deloc în formă, a fost învinsă chiar și de Academia Clincei runda trecută, așa că ne așteptăm să vedem un meci destul de modest. Marea curiozitate a tuturor pariorilor este dacă Dinamo se va reinventa cu Uhrin sau va rămâne slabă. Din acest motiv, recomandăm să pariați cu atenție la acest duel.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Dacă vreți cote mai mari pentru bilet, mai puteți adăuga pronosticuri din alte campionate importante ale Europei, unde mai sunt zeci de meciuri în ofertă și câteva dintre ele sunt chiar interesante. Astăzi debutează campionatul din Spania, La Liga, dar și cel din Germania, Bundesliga.