ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 16 februarie 2020. Două ponturi din Premier League cu care ne dublăm banii rapid

Autor: Claudiu Ilie | 16.02.2020 | 00:07
Biletul Zilei la pariuri, 16 februarie 2020. Două ponturi din Premier League cu care ne dublăm banii rapid

Biletul Zilei la pariuri, 16 februarie 2020. Două ponturi din Premier League cu care ne dublăm banii rapid. Mizăm pe duelurile Aston Villa – Tottenham şi Arsenal – Newcastle.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 16 februarie 2020. Aston Villa – Tottenham

De la ora 16:00, pe Willa Park, Aston Villa şi Tottenham dispută duelul din cadrul rundei cu numărul 26 din Premier League. Gazdele se află în lupta pentru evitarea retrogradării şi se clasau înaintea acestei etape pe locul 17, cu doar 25 de puncte.

Diferenţa faţă de locul de baraj şi primul care duce direct în Championship este de doar un punct, astfel încât Aston Villa este obligată să se impună în faţa lui Tottenham.

ADVERTISEMENT

Adversara sa şi-a mai revenit după perioadă mai delicată prin care a trecut şi a reuşit să ajungă până pe locul şase, la doar două puncte de Sheffield Utd şi la patru de Chelsea, ocupanta ultimei poziţii de Champions League.

Mizăm peste 1,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,22.

Biletul Zilei la pariuri, 16 februarie 2020. Arsenal – Newcastle

Al doilea meci de pe biletul de astăzi este cel dintre Arsenal şi Newcastle. Gazdele se află abia la mijlocul clasamentului, cu 31 de puncte din 25 de etape, şi vin după şapte partide în care nu au pierdut, în toate competiţiile.

ADVERTISEMENT

În ultima rundă au remizat cu cei de la Burnely în deplasare, scor 0-0. A fost al 13-le în tot sezonul şi acestea sunt şi motivul pentru care Arsenal se află la opt puncte de ultimul loc de Europa League.

De partea cealaltă, oaspeţii se află două locuri mai jos, la egalitate cu adversarii pe care îi întâlnesc astăzi. Vin şi ei după opt partide în care nu au fost învinşi, în toate competiţiile, câştigând însă doar două dintre acestea.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne aşteptăm la un duel cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,75.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!