Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 16 iulie 2019. Profit din Liga Campionilor!

16.07.2019 | 08:22
Biletul Zilei la pariuri 16 iulie 2019 Profit din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 16 iulie 2019 conține trei partide, toate din preliminariile Ligii Campionilor, unde ne așteptăm să vedem multe goluri. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 16 iulie 2019. Steaua Roșie – Suduva

Primul meci care ne-a atras atenția este cel dintre Steaua Roșie Belgrad și Suduva. Sârbii sunt favoriți să câștige meciul și să se califice în turul următor, mai ales că au demonstrat și în tur că sunt formația mai puternică. Meciul din Lituania s-a terminat 0-0, așa că acum orice gol anulează prelungirile. Probabil sârbii au lăsat toată presiunea pe meciul retur, deoarece se va juca în fața propriilor fani și se știe cât de greu este să joci în Serbia.

ADVERTISEMENT

Cum Suduva nu este cea mai puternică formație din această fază, ne așteptăm să nu vedem foarte multe faze de poartă importante din partea lituanienilor. Chiar dacă Steaua Roșie este favorită clară, mizăm pe mai multe goluri în acest duel decât pe soliști, deoarece ne oferă cote mai bune pentru acest bilet cu meciuri din Liga Campionilor.

Biletul Zilei 16 iulie 2019. Valletta – Dudelange

Al doilea meci de pe bilet este între echipe din două țări exotice, care nu au nicio treabă cu fotbalul mare. Valletta, din Malta, joacă împotriva celor de la Dudelange, din Luxemburg. În tur, cele două formații au oferit un meci foarte spectaculos, cu patru goluri marcate, terminat la egalitate, scor 2-2. Acum, mizăm din nou pe goluri, chiar dacă meciul are o miză mult mai mare decât în tur, fiind jucat cu calificarea pe masă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Ultimul duel de pe bilet este cel dintre Torshavn și HJK. În tur, finlandezii s-au impus la scor, 3-0 așa că acum nu mai are nicio miză duelul, deoarece diferența dintre cele două echipe este foarte mare. Probabil vom vedea din nou goluri, dar acum și din partea gazdelor.