Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 16 noiembrie 2019. Profit cu trei meciuri din preliminariile Euro 2020

16.11.2019 | 08:56
Biletul Zilei la pariuri 16 noiembrie 2019 Profit cu trei meciuri din preliminariile Euro 2020
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 16 noiembrie 2019. Am ales trei meciuri din preliminariile Euro 2020 cu care pariorii pot face profit.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 16 noiembrie 2019. Austria – Macedonia de Nord

Primul meci de pe biletul zilei, 16 noiembrie 2019, este un duel care le pot aduce gazdelor calificarea la Euro 2020. Austria se află pe locul doi în grupă, la cinci puncte distanţă de adversara pe care o întâlneşte în această seară. Are nevoie de un singur punct pentru a obţine bilete la turneul final de anul viitor.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Macedonia de Nord e obligată să învingă cu toate că e mult sub nivelul Austriei. Şi nici măcar nu sunt de ajuns cele trei puncte. În acest caz, în ultima rundă, macedonenii trebuie să obţină o nouă victorie cu Israel, iar austriecii să piardă, din nou, în Letonia. Un scenariu greu de pus în practică. Mizăm pe faptul că gazdele se vor impune.

Biletul Zilei la pariuri 16 noiembrie 2019. Pariuri pe goluri

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri, 16 noiembrie 2019, este din aceeaşi grupă. Israelul are nevoie de acelaşi scenariu ca Macedonia de Nord pentru a se califica la Euro 2020. Să câştige ambele meciuri pe care le mai are de disputat şi Austria să le piardă. Ceea e, din nou, imposibil. Mai ales că astăzi întâlneşte o echipă precum a Poloniei. Liderul grupei e defilat în aceste preliminarii şi  a obţinut calificarea fără emoţii. Îşi va dori o nouă victorie pentru a termina pe primul loc. Pariem cu încredere că se vor înscrie minimum două goluri în acest meci.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Tot pe biletul de sămbătă este și meciul dintre Rusia și Belgia, unde mizăm că se vor marca minimum două goluri, ambele echipe sunt deja calificate şi partida ar trebui să fie un spectacol de la început şi până la final.