Biletul Zilei la pariuri 17 august 2019. Câștigăm la pariuri sâmbătă

Alin Miu   
în Pariuri sportive
17/08/2019, 12:15
Biletul Zilei la pariuri 17 august 2019. Câștigăm la pariuri sâmbătă
Biletul Zilei la pariuri 17.08.2019

Biletul Zilei la pariuri 17 august 2019 conține meciuri programate în România, unul din Liga 1 și unul din a doua ligă națională.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 17 august 2019. Sepsi – CFR Cluj

CFR Cluj are ultimul meci înaintea turul cu Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor. Joacă la Sepsi, o echipă neînvinsă în acest sezon. Gruparea din Sf. Gheorghe a reușit să câștige un meci și să facă patru egaluri, așa că are șapte puncte după cinci runde, fiind la mijlocul clasamentului. Acum, Sepsi joacă cel mai greu meci, împotriva liderului CFR Cluj, însă are noroc că s-a nimerit partida chiar înaintea duelului cu Slavia Praga, pe care clujenii o tratează cu seriozitate maximă.

De partea cealaltă, CFR Cluj este pe val, după ce s-a impus spectaculos pe terenul celor de la Celtic și s-a calificat în faza următoare a competiției. Acum, chiar dacă va juca cu o parte dintre rezerve, Dan Petrescu vrea să rămână neînvins în campionat. Din acest motiv, recomandăm totuși să evitați soliștii. Dar cum vor exista foarte multe rezerve la oaspeți, recomandăm să pariați pe cel puțin un gol marcat de Sepsi Sf. Gheorghe.

Biletul Zilei 17 august 2019. FC Argeș – Universitatea Cluj

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei în Liga 2 este cel dintre FC Argeș și Universitatea Cluj. Ambele formații au câte trei puncte după primele două runde, fiind învinse în prima rundă și reușind să câștige al doilea meci. Runda trecută, FC Argeș s-a impus cu 3-0 la Sportul Snagov, iar Universitatea Cluj a bătut cu același scor Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Acum, jucând pe teren propriu, suntem de părere că elevii lui Nicolae Dică se vor impune sau vor scoate cel puțin un rezultat de egalitate.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Tot astăzi se joacă meciuri în cele mai tari campionate din Europa, precum La Liga, Premier League sau Bundesliga.

Închide ×