Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 18 iulie 2019. Facem bani cu românii!

18.07.2019 | 09:01
Biletul Zilei la pariuri 18 iulie 2019 Facem bani cu romanii

Biletul Zilei la pariuri 18 iulie 2019 conține meciuri din Europa League, iar cele mai importante meciuri sunt cele disputate de FCSB și Univ. Craiova. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 18 iulie 2019. Milsami – FCSB

Până în acest moment, avem deja două echipe calificate în turul doi al competițiilor europene, CFR Cluj în Liga Campionilor și Viitorul în Europa League. Pentru încă două locuri se bat FCSB, care joacă la Milsami, și Universitatea Craiova.

FCSB începe meciul cu moldovenii de la Milsami de la 2-0, scor obținut în tur, pe teren propriu, după dubla reușită de Florin Tănase. Acum, bucureștenii se duc să apere rezultatul din tur, dar având în vedere diferența foarte mare de valoare, ne așteptăm să vedem o nouă victorie a românilor. Atacul merge foarte bine pentru echipa lui Andone, care a reușit să înscrie patru goluri în prima rundă de campionat, când a învins cu 4-3 Hermannstadt. Acum, probabil nu vom avea parte de atât de multe goluri, dar cu siguranță vom vedea un meci dominat de oaspeți.

Biletul Zilei 18 iulie 2019. Univ. Craiova – Sabail

Universitatea Craiova se laudă și ea cu un atac foarte bun, însă aici marea problemă este legată de apărare, care primește goluri foarte ușor de la echipe modeste. În tur, Craiova s-a impus cu 3-2 în deplasare, însă meciul putea fi câștigat și mai repede dacă apărarea se concentra mai mult. A urmat meciul din campionat, cu nou promovata Academia Clinceni, pe care oltenii l-au câștigat tot cu 3-2, de data aceasta cu un gol venit în minutul 90+5. Probabil vom vedea o nouă victorie a oltenilor, care sunt cu două clase peste adversarii de astăzi.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Un alt meci care nu trebuie să lipsească de pe biletele de joi este cel dintre Domzale și Balzan. Gazdele sunt favorite clare, iar cota pentru victorie este tentantă, pentru un bilet cu meciuri sigure din Europa League.