Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 2 august 2019. Facem bani pentru weekend

02.08.2019 | 09:58
Biletul Zilei la pariuri 2 august 2019 Facem bani pentru weekend

Biletul Zilei la pariuri 2 august 2019 conține cele mai interesante meciuri de vineri, din care sperăm să facem profit pentru weekend. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 2 august 2019. Dinamo – Clinceni

Începem biletul zilei de vineri cu partida din Liga 1 dintre Dinamo București și Academica Clinceni. Cele două formații sunt într-o formă foarte proastă, fără rezultate notabile în prima parte a campionatului, iar acum au șansa să obțină primele puncte. Dinamo are un start incredibil de prost, cu trei înfrângeri din trei partide. Mai mult, golaverajul este penibil, 0-8. Acum, joacă împotriva unei alte echipe care nu are niciun rezultat pozitiv, așa că ne așteptăm la un duel al suferinței.

Spre deosebire de Dinamo, Academica Clinceni are trei goluri marcate, dar a și primit nouă, cu unul mai mult decât rivala de astăzi. Cu toate acestea, tot trei înfrângeri în cele trei runde, așa că nu este mare diferență de clasament. Având în vedere că vorbim despre cele mai slabe echipe din campionat, recomandăm să pariați pe goluri și să evitați soliștii.

Biletul Zilei 2 august 2019. Opava – Ostrava

Pentru al doilea meci de pe bilet ne mutăm în Cehia, unde avem parte de duelul dintre Opava și Ostrava, două echipe de mijlocul clasamentului. După trei runde, Opava a strâns nu mai puțin de șase puncte, fiind învinsă doar runda trecută de viitoarea adversara a celor de la FCSB, Mlada Boleslav. De partea cealaltă, Ostrava este pe locul 12 cu o singura victorie în cele trei meciuri disputate, în runda secundă. Acum, ne așteptăm să vedem un meci echilibrat, în care ambele formații vor marca.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Tot astăzi debutează și Liga 2 din România, cu duelul dintre CSM Școlar Reșița – U Cluj. Duelul este în mod normal în favoarea oaspeților, însă fiind prima rundă este foarte greu să alegi un pronostic sigur.

Tags: