Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 2 decembrie 2019. Cotă 2,30 din Liga 1 şi Liga 2

02.12.2019 | 11:03
Biletul Zilei la pariuri 2 decembrie 2019 Cota 230 din Liga 1 si Liga 2
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 2 decembrie 2019 este compus din două ponturi pariuri, ambele din România. Cota totală, care ne poate aduce profit, este de 2,33. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 2 decembrie 2019. Petrolul – Metaloglobus

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri, 2 decembrie 2019, este ultimul duel al rundei cu numărul 19 din Liga 2. Petrolul este obligată să câştige toate cele trei puncte după ce în ultimele cinci partide a învins o singură dată. În runda precedentă, ploieştenii au pierdut surprinzător cu SCM Gloria, pe teren propriu. Un nou rezultat negativ ar însemna cel mai probabil demiterea lui Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Metaloglobus a pus capăt seriei foarte bune de meciuri fără înfrângere după ce a pierdut cu Dunărea Călăraşi, scor 1-3, în etapa trecută. Echipa lui Măldărăşanu se află pe poziţia a 10-a, la doar trei puncte de adversara pe care o întâlneşte astăzi şi la şase de primul loc de sub linia roşie. Mizăm pe faptul că vor pierde acest duel.

Biletul Zilei la pariuri 2 decembrie 2019. Botoşani – Viitorul

Ultimul meci de pe biletul zilei, 2 decembrie 2019, este ultimul duel al etapei a 18-a din Liga 1. Botoşani nu se simte deloc bine pe teren propriu, unde nu a mai reuşit să câştige de şapte partide. A strâns patru puncte din patru egaluri şi trei înfrângeri. Are nevoie să atace din primul minut ca să câştige şi să rupă acest blestem.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

În schimb, Viitorul nu se descurcă pe teren străin, în şapte deplasări a pierdut de trei ori şi de patru ori a remizat. Acum e momentul protrivit pentru echipa lui Hagi să pună capăt acestei serii negre. Mai ales că o victorie ar însemna să egaleze la puncte liderul CFR Cluj. Având în vedere că ambele echipe sunt obligate să joace şi să încerce să se impună, mizăm pe faptul că se vor înscrie minimum 1,5 goluri.