Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 2 ianuarie 2020. Cotă 2 din trei meciuri

02.01.2020 | 10:07
Biletul Zilei la pariuri 2 ianuarie 2020 Cota 2 din trei meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 2 ianuarie 2020, este compus din trei partide din Anglia, una din Premier League și două din Championship. Vă recomandăm super ponturi la Liverpool – Sheffield, la Swansea – Charlton şi la Derby – Barnsley, pentru o cotă toală de 2,29.

Biletul Zilei la pariuri 2 ianuarie 2020. Liverpool – Sheffield

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri, 2 ianuarie 2020, este cel dintre Liverpool – Sheffield. “Cormoranii” merg ceas în Premier League și se îndreaptă cu pași repezi spre titlu de campioană.

ADVERTISEMENT

Au strâns 18 victorii și o remiză în cele 19 etape jucate, aflându-se la o distanță de 10 puncte față de locul secund, ocupat de Leicester, și la 11 de locul trei pe care se află City, în condițiile în care au două meciuri mai puțin disputate.

De partea cealaltă, noua promovata Sheffield este una dintre cele mai mari surprize de până acum din Premier League. Oaspeții se află pe locul opt, cu 29 de puncte, la doar două de ultimul loc de cupă europeană, ocupat de Manchester United.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ar fi întâlnit Liverpool, oaspeții ar fi avut șanse reale să treacă peste “diavolii roșii” în clasament. recomandarea noastră pentru acest duel este 1 solist, la o cotă de 1,33.

Biletul Zilei la pariuri 2 ianuarie 2020

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri, 2 ianuarie 2020, este cel dintre Swansea – Charlton. Gazdele au parte de o formă de moment destul de bună, cu doar o înfrângere în precedentele cinci partide disputate, 1-3 la Brentford. Sunt obligate să câștige acest duel pentru a trece peste Milwall și a reintra în lupta pentru un loc de playoff.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții nu de descurcă deloc bine în deplsare, au pierdut de șase ori în ultimele 10 partide disputate pe teren străin, ultima victorie datând din august 2019. Mizăm pe faptul că se vor marca peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,25.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ultimul meci de pe tichetul de astăzi, 2 ianuarie 2020, este cel dintre Derby – Barnsley, un duel la am ales tot peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,20.

ADVERTISEMENT