Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 2 iulie 2019. Bani din fotbal!

02.07.2019 | 07:37

Biletul Zilei la pariuri 2 iulie 2019 conține trei meciuri, toate din fotbal, din care sperăm să facem profit la pariuri în această zi de marți. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 2 iulie 2019. Benin – Camerun

Meciul cu care începem biletul zilei de marți este cel dintre Benin și Camerun, din faza grupelor în Cupa Africii. Camerunezii sunt calificați, însă vor să o facă de pe primul loc, așa că vor forța un rezultat bun. Benin are șansa să meargă mai departe, lucru care probabil îi va motiva pe jucători să tragă foarte tare în acest duel. Din acest motiv, recomandăm să evitați când faceți biletul să pariați pe soliști, mai ales că există foarte multe tipuri de pariuri pentru număr de goluri. Chiar dacă până acum meciurile dintre cele două echipe nu au fost foarte spectaculoase, ca și celelalte meciurile din grupă, ne așteptăm să vedem un duel interesant, în care ambele echipe vor juca serios pentru că este în joc calificarea în faza următoare a competiției.

Biletul Zilei 02 iulie 2019. Angola – Mali

Al doilea meci de pe bilet este tot din Cupa Africii și le pune față în față pe Angola și Mali. După două runde disputate, Angola este pe locul trei în grupă, cu două puncte, după egalurile obținute cu Tunisia și Mauritania. De partea cealaltă, Mali a reușit să câștige duelul cu Mauritania și să facă egal cu Tunisia, așa că este pe primul loc în grupă, cu patru puncte. Angola este naționala mai puternică, însă Mali se apără foarte bine, așa că ne așteptăm să vedem un meci echilibrat, în care angolezii vor forța victoria și jucătorii din Mali vor trage de un rezultat de egalitate.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Ultimul meci de pe bilet este din preliminariile pentru Europa League, între St. Josephs, din Gibraltar, și Prishtina, din Kosovo. Ambele formații au jucat bine în tur, într-un duel care s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar acum gruparea din Kosovo vrea să arate că a fost o întâmplare faptul că n-a câștigat. Din acest motiv, mergem pe o victorie și calificare.