Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 2 martie 2020. Profit însemnat din Liga 1. Super ponturile la Hermannstadt – Chindia și CFR Cluj – Astra

02.03.2020 | 10:16
Biletul Zilei la pariuri 2 martie 2020 Profit insemnat din Liga 1 Super ponturile la Hermannstadt  Chindia si CFR Cluj  Astra
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 2 martie 2020. Profit însemnat din Liga 1. Mizăm pe duelurile de astăzi Hermannstadt – Chindia și CFR Cluj – Astra.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 2 martie 2020. Hermannstadt – Chindia

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri este cel dintre Hermannstadt și Chindia. Gazdele se află pe loc de baraj, cu 13 puncte, la egalitate cu adversarii pe care îi întâlnesc în această seară și la un punct în spatele celor de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

În ultimele cinci etape ale sezonului regulat, sibienii au obținuț o victorie, două egaluri și au pierdut de două ori. Sunt obligați să câștige pentru a nu-și îngreuna și mai mult situația în clasament.

De partea cealaltă, oaspeții vin după rezultatul excelent obținut în compania celor de la FCSB. Au remizat pe Arena Națională când nimeni nu mai credea, l-a singura fază importantă, târgoviștenii au dat lovitura și au egalat la 1.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un o partidă de 1x, cota pentru acest pronostic este 1,24.

Biletul Zilei la pariuri, 2 martie 2020. CFR Cluj – Astra

CFR Cluj pornește în play-off ca principală favorită la titlu. Forța pe care o are echipe lui Dan Petrescu s-a văzut inclusiv la dubla din Europa League cu Sevilla, unde a reușit să obțină două rezultate excelente, chiar dacă nu s-a calificat mai departe.

Clujenii sunt obligați să câștige partida cu cei de la Astra după ce Craiova și-a câștigat partida din această etapă și a trecut provizoriu pe primul loc.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții au terminat sezonul regulat extrem de slab și au ajuns în playoff cu mare noroc. În ultima etapă, giurgiuvenii au obținut punctul de care avea nevoie revenind de la 0-2 cu Sepsi, pe teren propriu.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Mizăm pe o partidă cu mai puțin de 2,5 goluri, la o cotă de 1,65.

Tags: