Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 21 august 2019. Bani din Liga Campionilor

20.08.2019 | 09:43
Biletul Zilei la pariuri 21 august 2019 Bani din Liga Campionilor

Biletul Zilei la pariuri 20 august 2019 conține cel mai important meci al serii pentru fotbalul românesc, CFR Cluj – Slavia, în Liga Campionilor.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 20 august 2019. CFR Cluj – Slavia Praga

CFR Cluj este la 180 de minute de grupele Ligii Campionilor. Pentru a ajunge acolo, trebuie să treacă de campioana Cehiei, Slavia Praga. Clujenii sunt în formă, nu au pierdut niciun meci în ultima perioadă, iar în campionat deja au pus două puncte avans de locul doi și 10 de marea rivală FCSB. În turul precedent, clujenii au trecut surprinzător de Celtic, o echipă cu un nume mult mai important, așa că acum moralul jucătorilor lui Dan Petrescu este excelent. Ne așteptăm să vedem un meci pe viață și pe moarte, iar cel mai probabil gazdele se vor apăra pentru a nu primi gol pe teren propriu.

De partea cealaltă, Slavia Praga este încrezătoare înaintea dublei cu CFR Cluj, mai ales că are un lot mult mai puternic. În campionat, în weekend, Slavia s-a impus pe terenul celor de la Budejovice, scor 3-0. Nicusor Stanciu este anunțat titular în meciul cu CFR Cluj, așa că cehii au un avantaj pentru că românul îi cunoaște pe adversari. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un duel echilibrat. Recomandarea noastră pentru acest meci este pe goluri, probabil sub 2,5 reușite.

Biletul Zilei 20 august 2019. APOEL – Ajax

Continuăm biletul cu un alt meci care ne interesează pentru că este implicat un român, APOEL – Ajax. Olandezii au ajuns anul trecut în semifinalele competiției, iar acum au fost nevoiți să înceapă din turul III. Răzvan Marin trece printr-o formă excelentă, este unul dintre cei mai în formă jucători ai oaspeților, iar în această seară este anunțat titular. Ne așteptăm ca olandezii să rezolve problema calificării încă din tur, așa că pronosticul nostru este pe o victorie a oaspeților.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Tot în această seară se joacă și duelul dintre campioana Austriei, LASK Linz, și campioana Belgiei, Club Brugge.