Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 20 decembrie 2019. Două ponturi pentru o cotă de 2,27

20.12.2019 | 10:58
Biletul Zilei la pariuri 20 decembrie 2019 Doua ponturi pentru o cota de 227
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 20 decembrie 2019, are în componenţă două meciuri, unul din Liga 1 şi unul din Bundesliga, cu care să ne dublăm banii. Mizăm pe Astra Giurgiu – Academia Clinceni şi pe Hoffenheim – Dortmund pentru o cotă de 2,27.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 20 decembrie 2019. Astra Giurgiu – Academia Clinceni

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri 20 decembrie 2019 este cel dintre Astra Giurgiu şi Academia Clinceni. Echipa lui Bogdan Andone este una dintre cele mai bune echipe ale momentului din Liga 1, fiind aproape sigur calificată în playoff-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

După o serie de şase meciuri câştigate la rând, Astra a fost învinsă în ultima etapă de către CFR Cluj, scor 0-2, pierzând astfel poziţia de lider.

Până la urmă restanţele financiare şi-au spus cuvântul. Chiar şi aşa, giurgiuvenii sunt pe locul doi, la doar un punct de cei de la Cluj, şi la trei peste cei de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Academia Clinceni se află pe poziţia a 12-a în clasament, cu 20 de puncte adunate în 21 de etape, la egalitate cu Hermannstadt. În cazul în care ar produce mare surpriză în această seară, echipa din Ilfov ar putea să urce două locuri în clasament, până locul 10, ocupat în acest moment de Poli Iaşi.

Recomandarea noastră este 1 solist.

Biletul Zilei la pariuri 20 decembrie 2019. Hoffenheim – Dortmund

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri 20 decembrie este cel dintre Hoffenheim și Dortmund, un duel ce se anunţă extrem de spectaculos. Gazdele sunt pe locul nouă, cu 24 de puncte adunate în 16 etape, şi sunt destul de aproape de locurile care duc în cupele europene.

ADVERTISEMENT

De partea celaltă, oaspeţii sunt pe locul patru, cu 30 de puncte după 16 etape, şi au nevoie de cele trei puncte. Cu o victorie s-ar menţine aproape de Leipzig şi Gladbach,

Mizăm pe faptul că ambele echipe vor marca.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI