Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 20 ianuarie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi

20.01.2020 | 09:19
Biletul Zilei la pariuri 20 ianuarie 2020 Ne dublam banii cu doua ponturi
ADVERTISEMENT

Pentru biletul Zilei la pariuri, 20 ianuarie 2020, am ales două ponturi cu care să ne dublăm banii. Mizăm pe duelurile Atalanata – Spal și West Brom – Stoke.

Biletul Zilei la pariuri 20 ianuarie 2020. Atalanta – Spal

Ultima partidă a etapei cu numărul 20 din Serie A pune față în față pe una dintre cele mai bune echipe ale momentului împotriva celei mai slabe din campionatul italian. Atalanta se află pe locul cinci, cu 35 de puncte după 19 runde, la doar trei puncte în spatele Romei, ocupanta ultimei poziții de Champions League.

ADVERTISEMENT

Gazdele trec printr-un moment excelent, nu au mai pierdut de trei etape, timp în care au câștigat cu 5-0 dubla Milan – Parma și au remizat 1-1 în deplasare cu Inter. În ultimele șase etape, echipa din Bergamo are o singură înfrângere, 1-2 cu Bologna, pe teren străin.

De partea cealaltă, oaspeții trec prin clipe dificile după cele două înfrângeri din ultimele două etape, 0-2 cu Verona, respectiv 0-1 cu Fiorentina. Au ajuns pe ultimul loc în clasament, la patru puncte de prima poziție care se salvează la finalul sezonului, și au nevoie ca de aer de victorie în această seară.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm să nu reușească acest lucru, motiv pentru care vă propunem pronosticul 1 solist, la o cotă de 1,20.

Biletul Zilei la pariuri 20 ianuarie 2020. West Brom – Stoke

Ultimul meci de pe biletul zilei este cel dintre West Brom și Stoke, ultimul duel al etapei cu numărul 28 din Championship. Gazdele se află pe primul loc, cu 53 de puncte, cu unul peste principala urmăritoare Leeds, și sunt obligate să câștige această partidă din două motive.

ADVERTISEMENT

Primul motiv este faptul că nu au mai simțit gustul unei victorii de cinci etape, de la spectaculosul meci contra celor de le Birmingham, scor 3-2. Al doilea motiv este faptul că Leeds poate profita de o serie prea lungă de rezultate negative.

De partea cealaltă, oaspeții se află pe locul 21, cu 25 de puncte după 27 de runde, extrem de aproape de zona roșie. Stoke are un singur punct peste Barnsley și patru peste Luton, ocupanta ultimei poziții.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm ca West Brom să iasă din această criză, pronosticul nostru este 1 și peste 1,5 goluri, la o cotă de 2,17.

ADVERTISEMENT