Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 20 noiembrie 2019. Cotă beton din Liga 2

20.11.2019 | 08:01
Biletul Zilei la pariuri 20 noiembrie 2019 Cota beton din Liga 2
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 20 noiembrie 2019 e compus din două ponturi pariuri din preliminariile Euro 2020, care pot aduce profit pariorilor.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 20 noiembrie 2019. Rapid – UTA

Primul meci de pe biletul zilei, 20 noiembrie 2019, este duelul de tradiție dintre Rapid și UTA. Giuleștenii au trecut peste momentele dificile și au revenit în lupta pentru promovare. Au legat două victorii în ultimele două runde, ambele la scor, 5-1 cu Mioveni și 4-0 cu Pandurii, și s-au apropiat de primele două locuri din clasament, la trei puncte de poziția secundă și la patru de fotoliul de lider. De cealaltă parte, arădenii se află pe prima poziție în clasament, cu toate că au două meciuri mai puțin disputate față de locul secund și unul față de cel de-al treilea. În ultimele două etape au reușit o victorie și un egal, 3-0 cu SCM Gloria și 1-1 cu Metaloglobus. Mizăm pe cel puțin două goluri la partida din Regie.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 20 noiembrie 2019. Turris Turnu Măgurele – Petrolul Ploiești

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri, 20 noiembrie 2019, este cealaltă dispută din Liga 2. Turris Turnu Măgurele primește vizita celor de la Petrolul. Gazdele nu se mai află în cea mai bună formă, cea pe care au avut-o la începutul sezonului. au pierdut prima poziție în clasament după o serie de rezultate negative. În ultimele cinci etape au reușit o singură victorie, 3-2 cu sportul Snagov după ce au fost conduse cu 0-2 la pauză.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

În schimb, ploieștenii sunt pe val, au revenit și ei în lupta pentru promovare, la fel ca rapidiștii. Sunt la două puncte de locul secund ocupat de Mioveni, cu un meci mai puțin disputat. Vin la turnu Măgurele să ia toate cele trei puncte, deși nici un egal nu ar fi rău. Mizăm pe faptul că nu vor pierde.

ADVERTISEMENT