Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 21 decembrie 2019. Te răsfăţăm cu două super ponturi

21.12.2019 | 09:06
Biletul Zilei la pariuri 21 decembrie 2019 Te rasfatam cu doua super ponturi
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 21 decembrie 2019, are în componenţă două partide, una din Bundesliga şi finala Mondialului Cluburilor 2019, ambele anunţându-se extrem de spectaculoase. Vă recomandăm două ponturi cu care să ne dublăm banii. Mizăm pe Bayern – Wolfsburg şi pe Liverpool – Flamengo pentru o cotă de 2,02.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 21 decembrie 2019. Bayern Munchen – Wolfsburg

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri 21 decembrie 2019 este cel dintre Bayern Munchen şi Wolfsburg. Gazdele au reintrat în lupta pentru titlu după ce au reuşit să lege mai multe victorii la rând. Au zdrobit-o pe Werder Bremen, scor 6-1.

ADVERTISEMENT

Apoi, în ultima rundă, s-au distrat la Freiburg, unde s-au impus cu 3-1. Ambele rezultate au apropiat-o pe Bayern Munchen de poziţia de lider ocupată de Leipzig, diferenţa fiind înainte acestei etape de doar patru puncte.

Pe oaspeţi îi regăsim şase poziţii mai joc în clasament, pe locul nouă, cu 24 de puncte în 16 etape, adunate din şase victorii, şase remize şi patru înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Recomandarea noastră pentru acest duel este peste 2,5 goluri.

Biletul Zilei la pariuri 21 decembrie 2019. Liverpool – Flamengo

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri 20 decembrie este finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Liverpool este principala favorită la câştigarea acestui trofeu. Jucătorii lui Jurgen Klopp au venit în Qatar în urma unor rezultate fantastice, lideri în Premier League, cu multe puncte distanţă, şi calificaţi în optimile Champions League.

Cu siguranţă nu vor rata ocazia de a reuşi o nouă performanţă, mai ales că antrenorul german a făcut totul pentru a câştiga această finală. În semifinale, Liverpool a trecut de Monterrey, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Flamengo joacă această finală datorită meciului de excepţie pe care l-a făcut în semifinală cu Al Hilla, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Brazilienii au revenit incredibil în repriza a doua, de la 0-1, şi s-au impus cu 3-1. Câştigarea acestei finale ar reprezenta o adevărată lovitură.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Noi considerăm că nu este cazul, pronosticul nostru pentru acest meci este 1 solist.