Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 21 februarie 2020. Profit însemnat din Serie A și Liga 2

21.02.2020 | 12:32
Biletul Zilei la pariuri 21 februarie 2020 Profit insemnat din Serie A si Liga 2
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 21 februarie 2020. Profit însemnat din Serie A și Liga 2. Mizăm pe duelurile U Cluj – FC Aregeș și Brescia – Napoli.

Biletul Zilei la pariuri, 21 februarie 2020. U Cluj – FC Argeș

Vineri, de la ora 20:00, se reia Liga 2 din România cu partida dintre U Cluj și FC Argeș. Gazdele se află mai aproape de zona retrogradării decât de locurile pentru promovare. Au doar 25 de puncte după 20 de etape, la zece puncte distanță de locul trei.

ADVERTISEMENT

Principalul motiv pentru care se află atât de jos este numărul foarte mare de remize, “șepcile roșii” au fost egalii adversarilor în 10 duleri. Au mai obținut cinci victorii și au pierdut tot de atâtea ori.

De partea cealaltă, oaspeții vin după o serie de 10 meciuri fără înfrângere și cu o dorință și mai mare de promovare. Se află pe locul patru, cu 33 de puncte, la doar două de poziția a treia, și patru de cea de-a doua.

ADVERTISEMENT

În partida tur, FC Argeș s-a impus la limită, 1-0, pe teren propriu. Ne așteptăm să nu piardă nici de această dată, pronosticul nostru este x2, la o cotă de 1,60.

Biletul Zilei la pariuri, 21 februarie 2020. Brescia – Napoli

Brescia și Napoli deschid etapa cu numărul 25 din Serie A. Gazdele se află pe penultimul loc în clasament, unul care duce direct în Serie B, la șapte puncte distanță de primul care se salvează. Victoria împotriva celor de la Napoli este obligatorie. Ceea ce nu va fi deloc ușor pentru că adversarii lor sunt într-o revenire spectaculoasă de formă.

ADVERTISEMENT

Oaspeții se află în continuare departe de obiectivul pe care l-au stabilit la începutul sezonului, însă s-au apropiat de locurile de cupe europene. Se află pe locul nouă, cu 33 de puncte, la două de ultimul loc de Europa League.

Au nevoie de continuitate la rezultatele bune pentru a termina în primele șase echipe la finalul stagiunii. Mizăm că se vor marca peste 1,5 goluri în meci, la o cotă de 1,22.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI