Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 21 iulie 2019. Profit la final de săptămână

21.07.2019 | 09:14
Biletul Zilei la pariuri 21 iulie 2019 Profit la final de saptamana

Biletul Zilei la pariuri 21 iulie 2019 conține meciuri din Liga 1, cel mai interesant fiind duelul dintre Dinamo și Universitatea Craiova. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 21 iulie 2019. Dinamo – Univ. Craiova

La Dinamo, lucrurile stau să explodeze. Negoiță este forțat să plece, Neagoe este forțat să își dea demisia, iar fanii nu mai au răbdare cu actuala conducere. Totul a pornit încă din prima rundă, când Viitorul s-a impus cu 5-0 în fața dinamoviștilor, iar fanii au intrat pe teren. Acum, Dinamo are un meci la fel de greu, așa că suporterii probabil vor fi nevoiți să facă din nou un gest extrem pentru a se face auziti. Momentan, Dinamo este pe ultimul loc în clasament, fiind cea mai slabă echipă în materie de golaveraj.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova a disputat deja trei meciuri oficiale în actualul sezon și le-a câștigat pe toate. Oltenii s-au impus în dubla cu Sabail cu același scor atât în tur, cât și în retur, iar în campionat s-au impus în fața celor de la Academia Clinceni, scor 3-2, cu un gol venit în minutul 90+5. Acum, dacă obțin iar toate cele trei puncte, oltenii ajung pe locul doi, în spatele celor de la Viitorul.

Biletul Zilei 21 iulie 2019. Poli Iași – Astra

Un alt meci foarte interesant din Liga 1 este cel dintre Poli Iași și Astra Giurgiu. În prima rundă, moldovenii au făcut egal împotriva campioanei CFR Cluj, scor 1-1, în Gruia, iar echipa a arătat foarte bine, așa că fanii au speranțe că vor obține puncte și pe teren propriu. De partea cealaltă, Astra a făcut doar egal pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 2-2, iar acum speră să ia măcar un punct din această deplasare.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Ne mutăm la tenis și urmărim cu interes și finala de la BRD Bucharest Open, unde Patricia Țig joacă pentru trofeu cu Rybakina.

Tags: