Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 21 septembrie 2019. Trei pentru profit

Autor: Claudiu Ilie | 21.09.2019 | 09:55
Biletul Zilei la pariuri 21 septembrie 2019. Trei pentru profit
Biletul Zilei la pariuri 21 septembrie 2019

Biletul Zilei la pariuri 21 septembrie 2019 conţine trei partide programate sâmbătă, dintre care două din România şi una din Italia.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 21 septembrie 2019. FC Voluntari – Academica Clinceni

Primul meci ne-a atras atenţia pentru că putem spune despre el ca este derby-ul Voluntariului din Liga 1. Ambele echipe sunt modeste, ambele probabil se vor bate pentru evitarea retrogradării, însă merită încercat un pariu pentru că liniile de apărare sunt mai mult decât modeste, deci probabil vom avea parte de goluri. Din acest motiv, recomandarea noastră este pe minimum două reuşite în această partidă.

Celălalt meci de pe bilet din Liga 1 este programat între Sepsi şi Hermannstadt. Gazdele sunt favorite, au un lot mai bun, joacă un fotbal de calitate, aşa că probabil vor domina partida. Hermannstadt are ca obiectiv să rămână şi în acest sezon în Liga 1, aşa că recomandarea noastră este să pariaţi cu atenţie. Aşadar, mergem pe o dublă în favoarea gazdelor, pentru că un posibil egal există şanse să se întâmple.

Biletul Zilei la pariuri 21 septembrie 2019. AC Milan – Inter

Trecem de la fotbalul românesc la cel mai tare meci al zilei, AC Milan – Inter. Gazdele se bat pentru a urca cât mai sus în campionat şi pentru a prinde o cupă europeană, iar până acum le iese destul de bine. Din trei meciuri, AC Milan a câştigat două, aşa că este în prima jumătate a clasamentului.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

De partea cealaltă, Inter joacă perfect, s-a impus în toate cele trei meciuri disputate, iar acum este lider în Serie A cu nouă puncte din nouă posibile. Această deplasare este adevăratul test pentru Conte, care trebuie să ia trei puncte dacă vrea să fie şi săptămâna viitoare pe primul loc în clasament. Recomandarea noastră este să evitaţi soliştii şi să pariaţi pe minimum două goluri în meci, la o cotă tentantă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!