Biletul Zilei la pariuri 22 august 2019. Ne mutăm în Europa League

Alin Miu   
în Pariuri sportive
22/08/2019, 12:27
Biletul Zilei la pariuri 22 august 2019. Ne mutăm în Europa League
Biletul Zilei la pariuri 22.08.2019

Biletul Zilei la pariuri 22 august 2019 conține meciuri din Europa League, unde avem și o reprezentantă din România, FCSB.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 22 august 2019. Celtic – AIK Stockholm

Începem biletul cu o partidă în care este implicată o echipă pe care o cunoaște, Celtic. Scoțienii au ajuns în play-off-ul Europa League după ce au fost eliminați de CFR Cluj în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după 1-1 în România și 4-3 pentru români in retur. Acum, joacă primul meci pe teren propriu, așa că în mod normal sunt favoriți la victorie. De la înfrângerea cu CFR, Celtic a mai câștigat un meci, de data aceasta în prelungiri, în Cupa Ligii Scoției, însă nu a convins nici în acel meci.

De partea cealaltă, AIK pare că se concentrează pe Europa League, după ce în campionat, weekendul trecut, a fost învinsă de Kalmar pe teren propriu, scor 1-2. Acum, ne așteptăm să vină foarte motivată în Scoția, așa că recomandăm să evitați pronosticurile pe soliști. Recomandarea noastră este să mizați pe minimum două goluri în meci, la o cotă foarte atractivă.

Biletul Zilei 22 august 2019. FC Copenhaga – FK Riga

Un alt meci care nu trebuie să lipsească de pe biletele de pariuri pregătite joi este cel dintre FC Copenhaga și FK Riga. Gazdele sunt favorite clare la victorie, diferența de valoare dintre cele două formații fiind imense. Danezii au fost eliminați dramatic din Liga Campionilor de Steaua Roșie, la penalty-uri, așa că acum jucătorii vor să demonstreze că a fost doar o echipe de șansă. Riga a eliminat o altă echipă nordică, HJK, din Finlanda, așa că știe cum joacă nordicii. Cu toate acestea, suntem de părere că FC Copenhaga va trece fără emoții de gruparea din Riga.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Pe lângă meciurile mai sus menționate, oferta de pariuri din Europa League este foarte bogată astăzi, cu meciuri în care sunt implicate echipe de top, precum Rangers, PSV, Espanyol, Torino sau Wolves.

Închide ×