Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 22 februarie 2020. Astăzi facem, din nou, profit. Cote beton la FCSB – Chindia şi Schalke – Leipzig

22.02.2020 | 11:20
Biletul Zilei la pariuri 22 februarie 2020 Astazi facem din nou profit Cote beton la FCSB  Chindia si Schalke  Leipzig
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 22 februarie 2020. Astăzi facem, din nou, profit. Cote beton la FCSB – Chindia şi Schalke – Leipzig. Tichetul de ieri a fost câştigător

Biletul Zilei la pariuri, 22 februarie 2020. Schalke – Leipzig

Schalke trece printr-o formă de moment dezamăgitoare chiar dacă se află, încă, pe loc de cupă europeană. Nu a reuşit să se impună în nici un meci din ultimele cinci, în toate competiţiile, înregistrând patru egaluri şi o înfrângere.

ADVERTISEMENT

Mai mult, gazdele de astăzi au marcat un singur gol în ultimele patru runde din Bundesliga, în partida cu Paderborn, ultima clasată. În rest, a remizat 0-0 cu Mainz şi Hertha şi a pierdut 0-5 cu Bayern Munchen.

De partea cealaltă, Leipzig se află la polul opus şi a obţinut două victorii extrem de importante în ultimele două meciuri. În Bundesliga a învins-o pe Werder Bremen, scor 3-0, iar în Champions League a câştigat cu Tottenham, scor 1-0, şi are şanse foarte mari să se califice.

ADVERTISEMENT

Ne aşteptăm la un duel spectaculos în care să se marcheze peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,65.

Biletul Zilei la pariuri, 22 februarie 2020. FCSB – Chindia Târgoviște

FCSB pare destul de departe de titlul după felul în care evoluează. Gazdele au început anul cum nu se poate mai prost, înfrângere cu contracandidata la titlul, CFR Cluj, apoi s-a impus la limită cu Voluntari, ca să remizeze surprinzător cu Clinceni şi să piardă în cele din urmă cu Dinamo, în ultima etapă, scor 2-1.

Echipa lui Bogdan Vintilă se mai poate gândi la titlu doar dacă vor juca altceva decât până acum şi dacă va reuşi să obţină mai multe victorii la rând în playoff.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Chindia se pregăteşte pentru o luptă în cinci pentru salvarea de la retrogradare. Play-out-ul se anunţă extrem de interesant şi extrem de greu pentru târgovişteni.

Aceştia se află pe locul 11, cu 24 de puncte, cu unul mai puţin decât Hermannstadt, cu două şi trei peste Poli Iaşi şi Clinceni, respectiv şapte faţă de ultimul loc ocupat de Voluntari.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne aşteptăm să piardă duelul cu FCSB, pronosticul nostru este 1 solist, la o cotă de 1,30.

Tags: