Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 22 noiembrie 2019. Cotă 2,35 din două meciuri

22.11.2019 | 10:33
Biletul Zilei la pariuri 22 noiembrie 2019 Cota 235 din doua meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 22 noiembrie 2019 este compus din două ponturi pariuri din campionatele Franţei şi Germaniei. Are o cotă totală de 2,35, care poate aduce profit pariorilor.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 22 noiembrie 2019. PSG – Lille

PSG are deja un avans de 8 puncte în fruntea clasamentului faţă de Marseille şi de 9 faţă de Angers şi St.Etienne, ocupantele locurilor 2, 3 şi 4. Are 10 victorii şi, aşa cum nu s-a mai întâmplat până acum, 3 înfrângeri. În orice caz, campionatul pare deja câştigat după aceste 13 etape, diferenţa de valoare fiind prea mare între PSG şi restul echipelor din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Lille se află la 11 puncte în spatele adversarei pe care o întâlneşte în această seară. Are doar cinci victorii, 4 egaluri şi 4 meciuri pierdute, rezultate ce o plasează pe locul 5 în clasament. În deplasare este una dintre cele mai slabe echipe, nu a reuşit să câştige niciun meci şi e foarte greu s-o facă tocmai acum. Mizăm pe un peste 2,5 goluri la acest duel.

Biletul Zilei la pariuri 22 noiembrie 2019. Dortmund – Paderborn

Dortmund nu se regăseşte mai deloc şi asta se vede în clasament, acolo unde ocupă abia poziţia a şasea, la şase puncte de liderul Gladbach. Principala problemă a gazdelor e că nu reuşesc să lege mai multe victorii, echipa lui Lucien Favre este foarte inconstantă. Cu toate acestea este mare favorită la partida de astăzi.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

De partea cealaltă, Paderborn stă şi mai rău, foarte rău chiar. Se află pe ultimul loc în Bundesliga, cu doar patru puncte strânse în toate aceste etape. Steffen Baumgart are mari probleme în apărare, unde jucătorii fac greşeli extrem de mari, cea care este cea mai slabă din întreg campionatul. Mizăm şi la acest duel că vom avea parte de spectacol, de această dată la peste 3,5 goluri.

Tags: