Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 22 septembrie 2019. Bani pe jos!

22.09.2019 | 13:39
Biletul Zilei la pariuri 22 septembrie 2019 Bani pe jos

Biletul Zilei la pariuri 22 septembrie 2019 conține meciuri de fotbal care se anunță foarte spectaculoase, așa că merită pariat pe goluri.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 22 septembrie 2019. Frankfurt – Dortmund

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei le pune față în față pe Frankfurt și Dortmund. Programat duminică, Dortmund speră să repete performanța din meciul cu Barcelona, când nu a primit gol, dar acum vrea măcar să marcheze. Din acest motiv, am ales un pronostic la siguranță, X2, mai exact că Dortmund va reuși să obțină măcar un punct din această deplasare.

Un alt meci care ne-a atras atenția este cel din Liga 1 dintre FC Botoșani și Chindia Târgoviște. În mod normal, gazdele nu ar trebui să aibă nicio problemă în meciul din această seară, însă vorbim despre Liga 1 și orice se poate întâmpla. Din acest motiv, recomandăm să evitați soliștii și să mergeți pe un rezultat pe goluri.

Biletul Zilei la pariuri 22 septembrie 2019. Lazio – Parma

Un alt meci care nu trebuie să lipsească de pe biletele de duminică este programat în Serie A și pune față în față Lazio și Parma. Gazdele sunt favorite la victorie, mai ales că fanii sunt foarte supărați după înfrângerile din ultima perioadă, cu SPAL și CFR Cluj, în Europa League. Acum, lazialii sunt obligați să obțină toate cele trei puncte din acest meci.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

De partea cealaltă, Parma nu a început deloc bine campionatul, având două înfrângeri și o sigură victorie în primele trei runde. Acum, ne așteptăm ca Lazio să profite de forma proastă a oaspeților și să obțină toate cele trei puncte. Partida începe la ora 21:45, ora României, și recomandăm să urmăriți și meciul live pentru că se anunță un duel foarte interesant. Se poate paria și live în timpul meciului pentru o contră.