Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 23 noiembrie 2019. Cota 2,55 din trei meciuri

23.11.2019 | 10:02
Biletul Zilei la pariuri 23 noiembrie 2019 Cota 255 din trei meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 23 noiembrie 2019 este compus din trei ponturi pariuri, unul din Premier League, unul din Serie A şi ultimul din Liga 1, care aduc o cotă totală de 2,55. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 23 noiembrie 2019. Crystal Palace – Liverpool

Palace nu se află în cea mai bună formă, vine după două înfrângeri la rând, cu un total de trei în ultimele cinci meciuri disputate în Premier League. Faptul că întâlneşte Liverpool complică şi mai mult situaţia. Jucătorii lui Roy Hodson nu mai sunt cei din sezonul trecut, jocul prestat de aceştia este mult mai slab şi asta se vede în locul din clasament.  În acest moment, gazdele sunt pe poziţia 12.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Liverpool este liderul Premier League, cu opt puncte peste principalele urmăritoare, Chelsea şi Leicester, după doar 12 etape. Diferenţa se poate mări în etapele următoare. Ceea ce este de reţinut în tot acest parcurs al echipei lui Klopp este faptul că e singura formaţie neînvinsă. Acesta ar trebui să fie anul cormoranilor, să câştige în sfârşit marele titlu. Mizăm pe faptul că Liverpool învinge.

Biletul Zilei la pariuri 23 noiembrie 2019. Cotă 2,55

Al doilea meci de pe biletul zilei din 23 noiembrie 2019 este Milan – Napoli, derby-ul etapei cu numărul 13 din Serie A. Gazdele se află într-o situaţie extrem de complicată, au pierdut trei din ultimele patru meciuri şi ocupă locul 14 în clasament. Acest duel fie îi va scoate din seria neagră, fie o va adânci şi mai mult. La fel cum se poate întâmpla şi pentru oaspeţi, care nici ei nu o duc deloc bine.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Se află abia pe locul şapte, cu 19 puncte strânse în 12 etape, la cinci distanţă de ultimul loc de pe podium, ocupat de Lazio. Un eventual insucces ar dinamita şi mai mult situaţia în tabăra napoletanilor. Mizăm că se vor marca peste 1,5 goluri. Ultimul meci de pe bilet este duelul din Liga 1 dintre Poli Iaşi şi Voluntari, la care, de asemenea, mergem că vor fi cel puţin două goluri în meci.