Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 25 februarie 2020. Facem din nou super profit cu două ponturi din Champions League

25.02.2020 | 09:08
Biletul Zilei la pariuri 25 februarie 2020 Facem din nou super profit cu doua ponturi din Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 25 februarie 2020. Facem din nou super profit cu două ponturi din Champions League. Tichetul de ieri a fost câștigător.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 25 februarie 2020. Chelsea – Bayern

Primul meci de pe biletul zilei de astăzi este cel dintre Chelsea și Bayern din cadrul optimilor Ligii Campionilor. Gazdele s-au calificat în primăvara Champions League după ce au terminat pe locul secund grupă H, în care a mai fost Valencia, Ajax și Lille.

ADVERTISEMENT

Chelsea vine după o victorie de senzația în Premier League, 2-1 cu Tottenham, una care le oferă o diferență de trei puncte față de Manchester United și de patru tocmai de rivala din Londra, în lupta pentru ocuparea unei poziții de Champions League la finalul sezonului.

De partea cealaltă, oaspeții au avut un parcurs excelent în cadrul grupei B, unde a întâlnit pe Tottenham, Olympiakos şi Steaua Roşie Belgrad, și a obținut șase victorii din șase posibile.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Bayern vine după o serie de șapte partide fără înfrângere, în toate competițiile, timp în care a câșigat de șase ori și a remizat o singură dată. Având în vedere apetitul ofensiv al ambelor echipe, mizăm pe un duel cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,59.

Biletul Zilei la pariuri, 25 februarie 2020. Napoli – Barcelona

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Napoli și Barcelona, unul ce se dispută în condiții speciale după ce Italia a fost lovită de coronavirus, jucătorii catalanilor suspuși unui control amănunțit chiar pe aeroport. Gazdele au șansa în aceată dublă manșă să spele rușinea sezonului dezastruos pe care îl au în Serie A.

ADVERTISEMENT

Cu toate că au reușit să se impună în șase din ultimele șapte partide, locul ocupat de Napoli în clasament rămâne unul dezamăgitor. Se află abia pe poziția a șasea, la nouă puncte de ultima ce duce în Champions League. Competiție în care s-a descurcat aproape perfect în actuala stagiune, terminând grupa le loculs secund, fără înfrângere.

De partea cealaltă, oaspeții au revenit pe prima poziție în La Liga după ce s-au impus 5-0 cu Eibar și Real Madrid a pierdut surprinzător la Levante. Messi & Co. dispun de un moral excelent ce le permite să abordeze partida din postura de favoriți.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne aşteptăm o partidă cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,27.

Tags: