Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 26 ianuarie 2020. Mizăm pentru profit pe Lille – PSG şi Valladolid – Real Madrid

26.01.2020 | 10:49
Biletul Zilei la pariuri 26 ianuarie 2020 Mizam pentru profit pe Lille  PSG si Valladolid  Real Madrid
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 26 ianuarie 2020. Mizăm pentru profit pe Lille – PSG şi Valladolid – Real Madrid. Cota tichetului este 2,20.

Pont beton din Ligue 1. Lille – PSG

Lille a pierdut în ultimele două etape, 0-1 cu Dijon şi 1-5 cu Monaco, ambele partide în deplasare, şi a căzut de pe locurile de cupe europene. În acest moment se află pe poziţia a şasea, la doar două puncte cel de Europa League. Are nevoie de o victorie în această seară.

ADVERTISEMENT

Cu toate că este foarte puţin probabil să se întâmple aşa ceva. Gazdele au o singură victorie în ultimele 15 întâlniri directe, acel 5-1 din aprilie 2019.

De partea cealaltă, PSG merge ceas. Din noimbrie, de la înfrângerea cu Dijon, a câştigat 14 meciuri din 16 disputate. În ultimele cinci etape a înregistrat patru victorii şi un ega, înscriind în fiecare partidă minimum trei goluri.

ADVERTISEMENT

În precedentele cinci dueluri disputate pe terenul celor de la Lille, oaspeţii au învins în patru dintre ele. Ne aşteptăm să avem, din nou, meci spectaculos, cota pentru peste 2,5 goluri este 1,53.

Biletul Zilei la pariuri 26 ianuarie 2020. Valladolid – Real Madrid

Valladolid nu a mai simţit gustul victoriei în campionat de aproape trei luni, atunci când s-a impus în faţa celo de la Mallorca, cu 3-0. Chiar şi aşa, locul ocupat în clasament este unul liniştitor, la şase puncte de locurile retrogradabile.

ADVERTISEMENT

Echipa patronată de marele Ronaldo va avea, din nou, o misiune extrem de dificilă. De la ora 22:00, joacă împotriva celei mai în formă echipe din La Liga.

De partea cealaltă, jucătorii lui Real Madrid vin extrem de motivaţi, rivalii de la Barcelona au pierdut pe terenul celor de la Valencia şi le oferă şansa să se dinstanţeze la trei puncte în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne aşteptăm să nu rateze o asemenea oportunitate uriaşă şi să se impună, cota pentru 2 solist este 1,44.

ADVERTISEMENT