Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 26 octombrie 2019. Super-cotă din 3 meciuri!

26.10.2019 | 09:21
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 26 octombrie 2019 conține trei partide foarte interesante, din cele mai tari competiții de fotbal din Europa.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 26 octombrie 2019. Manchester City – Aston Villa

Începem biletul zilei de sâmbătă, 26 octombrie 2019, cu duelul din Premier League dintre Manchester City și Aston Villa. Gazdele sunt favorite clare la victorie, mai ales că echipa lui Pep Guardiola aleargă după punctele pe care le are Liverpool în față în vârful clasamentului. În acest moment, cetățenii au șase puncte în spatele cormoranilor. Mai nou, după ce Leicester și-a câștigat partida vineri, acum sunt pe locul trei în clasament, la un punct și de Leicester.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Aston Villa este clasată pe locul 12 în clasament, cu 11 puncte, șase dintre ele obținute în ultimele două meciuri, după două victorii la rând în Premier League. Cota pentru un succes al cetățenilor este foarte mică și nu merită pusă pe un bilet, așa că recomandarea noastră pentru acest duel este să mizați pe minimum trei goluri în meci, pronostic care merge perfect pentru biletul zilei de astăzi.

Biletul Zilei la pariuri 26 octombrie 2019. Schalke – Dortmund

Continuăm biletul zilei cu partida dintre Schalke și Dortmund. Gazdele sunt în formă, Dortmund visează la titlul de campioană, așa că avem toate motivele să credem că meciul din această după amiază va fi unul spectaculos. Cele două echipe sunt clasate pe locurile șapte, respectiv patru, și vin după înfrângeri cu 0-2. Gazdele în fața celor de la Hoffenheim, Dortmund în fața celor de la Inter. Soliștii sunt scoți din discuție, așa că mizăm cu încredere pe minimum trei goluri în meci.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Închidem biletul zilei cu partida dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao, unde gazdele sunt favorite clare la victorie. Din acest motiv, recomandăm să puneți acest pronostic, 1 solist, la o cotă mai mult decât tentantă, 1.66.