Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 26 septembrie 2019. Ultima zi cu meciuri din Cupă

26.09.2019 | 10:08
Biletul Zilei la pariuri 26 septembrie 2019 Ultima zi cu meciuri din Cupa

Biletul Zilei la pariuri 26 septembrie 2019 conține trei partide, toate din Cupa României, unde FCSB și Rapid joacă pentru un loc în optimile de finală.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 26 septembrie 2019. Metaloglobus – FCSB

Metaloglobus este o echipă din liga secundă, care are rezultate ok în acest debut de sezon, cât să rămână și în sezonul viitor tot în a doua ligă din România. Acum joacă cel mai important meci al sezonului, împotriva celor de la FCSB, așa că ne așteptăm să vedem foarte multă motivație din partea jucătorilor.

De partea cealaltă, FCSB nu are voie să rateze această calificare, mai ales că în campionat lucrurile nu sunt foarte roz după începutul dezastruos de sezon. Bucureștenii își mai revin în ultima perioadă, reușind să obțină șapte puncte din meciurile cu cele mai importante echipe din campionat: Viitorul, U. Craiova și CFR Cluj. Ne așteptăm la un meci cu multe goluri, așa că pariem cu încredere pe minimum două reușite.

Biletul Zilei la pariuri 26 septembrie 2019. Rapid – Poli Iași

Meciul zilei în Cupa României le pune față în față pe Rapid și Poli Iași. Bucureștenii trec printr-o formă foarte bună, cu trei victorii la rând în campionat, așa că ne așteptăm să vedem o echipă foarte motivată pe teren. Nu același lucru se poate spune și despre Poli Iași, care are deja patru meciuri la rând fără victorie, iar acest meci din Cupă este șansa moldovenilor să întrerupă seria neagră de rezultate.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Tot astăzi se joacă și duelul dintre Ripensia Timișoara și ACS Sepsi, unde favorită este echipa din Liga 1, care se descurcă foarte bine împotriva echipelor mai slab cotate. Din acest motiv, este singurul solist de pe biletul zilei, la o cotă mai multe decât tentantă, care merită jucată atât single, cât și pe un bilet cu mai multe evenimente.