Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 27 august 2019. Bani din Liga Campionilor

27.08.2019 | 10:13
Biletul Zilei la pariuri 27 august 2019 Bani din Liga Campionilor

Biletul Zilei la pariuri 27 august 2019 conține trei partide, toate din preliminariile Ligii Campionilor, care aproape a ajuns în faza grupelor.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 27 august 2019. FC Krasnodar – Olympiakos

Primul meci de pe bilet este cel dintre Krasnodar și Olympiakos. În tur, grecii s-au impus cu 4-0, așa că problema calificării este deja rezolvată. Așa cum este normal, grecii se vor deplasa în acest meci pentru a apăra rezultatul din tur, așa că nu ne așteptăm la prea multe faze de poartă reușite de oaspeți. De partea cealaltă, gazdele vor să arate că rezultatul din tur a fost o întâmplare și că diferența dintre cele două formații nu este așa mare.

Așadar, recomandăm să pariați cu încredere pe o dublă în favoarea gazdelor, care au valoarea necesară pentru a obține un rezultat bun în retur. Din acest motiv, mergem pentru acest meci pe o dublă în favoarea gazdelor.

Biletul Zilei 27 august 2019. Rosenborg – Dinamo Zagreb

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Rosenborg și Dinamo Zagreb. Partida începe de la 2-0 pentru oaspeți, care au reușit să facă un meci foarte bun în tur și să își asigure în mare parte calificarea în faza următoare a competiției. Acum, croații vor să obțină măcar un egal în acest meci, iar faptul că au un lot mult mai valoros ne face să credem că acest lucru se va realiza. Așadar, ne așteptăm la un meci dominat de norvegieni, care vor încerca să întoarcă rezultatul din tur. Mergem pe o dublă în favoarea celor de la Rosenborg.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Închidem biletul cu partida dintre Steaua Roșie și Young Boys, care pleacă de la 2-2, rezultatul din Elveția. Acum, ne așteptăm ca sârbii să facă un meci mare și să se califice în faza următoare a competiției, așa că mergem pe o dublă în favoarea gazdelor.