Biletul Zilei la pariuri 27 iunie 2019. Câștigă 280 RON cu naționala României

Alin Miu   
în Pariuri sportive
27/06/2019, 10:10
Biletul Zilei la pariuri 27 iunie 2019. Câștigă 280 RON cu naționala României
Biletul Zilei la pariuri 27 iunie 2019

Pentru biletul zilei din 27 iunie 2019, echipa BETMAG vă propune cele două meciuri de la EURO U21. Jucate împreună pe bilet, Spania – Franța și România – Germania vă pot aduce un câștig de 280 RON. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 27 iunie 2019. Germania – România

Germania și România sunt cele mai spectaculoase echipe de la acest turneu final, nemții marcând în faza grupelor nu mai puțin de zece goluri, iar tricolorii opt goluri. Fiecare echipă a primit câte trei goluri. Cele opt goluri ale României au venit împotriva unor adversare mai bine cotate, patru cu Croația și alte patru cu Anglia. Cu Franța nu am reușit să marcăm, dar asta și pentru că duelul s-a desfășurat în condiții speciale, ambele echipe fiind mulțumite cu rezultatul de egalitate.

Nemții au marcat de trei ori cu Danemarca în primul meci, iar apoi au înscris șase goluri împotriva Serbiei, pentru ca în ultima partidă cu Austria să puncteze o singură dată. Waldschmidt și Richter sunt cei mai periculoși oameni ai gazdelor, cel puțin unul dintre ei marcând în fiecare meci din faza grupelor.

Germania - România
Germania – România

Biletul Zilei 27 iunie 2019. Spania – Franța

În cealaltă semifinală, programată de la ora 22:00, Spania pornește ușor favorită împotriva Franței, mai ales că duelul are loc pe o arenă unde ibericii au jucat în faza grupelor. Totuși, Franța are un joc solid, mai ales în plan defensiv, primind un singur gol la acest turneu final, cel cu Anglia.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Spania a avut evoluții contrastante la acest turneu. A debutat cu o înfrângere împotriva Italiei, scor 1-3, pentru ca apoi să câștige pe final de meci împotriva Belgiei. În ultima rundă, Furia Roja s-a dezlănțuit, marcând cinci goluri în poarta Poloniei, care era liderul grupei în acel moment. Spania este deținătoarea trofeului la U21, după ce în 2017 a învins Germania în finală.

 

Închide ×