Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 28 ianuarie 2020. Tichetul de ieri, câștigător. Monaco și AC Milan ne aduc, din nou, profit

28.01.2020 | 09:42
Biletul Zilei la pariuri 28 ianuarie 2020 Tichetul de ieri castigator Monaco si AC Milan ne aduc din nou profit
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 28 ianuarie 2020. Tichetul de ieri, câștigător. Monaco și AC Milan ne aduc, din nou, profit.

Pont beton din Cupa Franței. Monaco – St. Etienne

Monaco primește vizita celor de la St.Etienne, iar duelul din Cupa Franței se anunță extrem de echilibrat. În Ligue 1, ambele echipe se află în a doua parte a clasamentului, la distanță însă destul de mare de locurile de retrogradare.

ADVERTISEMENT

Gazdele ocupă locul 13, cu 29 de puncte după 21 de etape, și vin după o nouă înfrângere. În weekend au pierdut pe teren propriu cu cei de la Strasbourg, scor 1-3. Acum, Monaco are șansa să iasă din mini-criza prin care trece.

În schimb, oaspeții, chiar dacă sunt două poziții mai jos, pe locul 15, și-au asigurat victoria în ultima rundă încă din timpul primei reprize, scor 2-1. Sunt ușor favoriți datorită moralului mult mai bun pe care îl au față de adversarii săi.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la o partidă în care ambele formații vor marca, cota pentru un astfel de pronostic este 1,57.

Biletul Zilei la pariuri 28 ianuarie 2020. AC Milan – Torino

AC Milan și-a revenit spectaculos de la venirea lui Zlatana Ibrahimovic și a câștigat ultimele patru meciuri, timp în care a primit doar trei goluri: 2-0 cu Cagliari, 3-0 cu SPAL, în Cupă, 3-2 cu Udinese şi 0-1 la Brescia.

ADVERTISEMENT

În Serie A, rossonerii au urcat până pe locul opt, la egalitate cu Cagliari, de pe poziția a 6-a, dar la opt puncte de cele de Champions League. Sunt favoriți să meargă mai departe după acest duel.

În schimb, Torino se află patru poziții mai jos în clasament, la patru puncte în spatele adversarei pe care o întâlnește în această seară. Vine după o înfrângere zdrobitoare suferită în ultima etapă. Atalanta s-a distrat pe teren și a reușit să îi administreze șapte goluri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Duelul se anunță extrem de spectaculos, motiv pentru care pontul nostru este peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,30.

ADVERTISEMENT