Biletul Zilei la pariuri 28 iunie 2019. Așa îți vin milioanele azi!

Alin Miu   
în Pariuri sportive
28/06/2019, 08:12
Biletul Zilei la pariuri 28 iunie 2019. Așa îți vin milioanele azi!

Biletul Zilei la pariuri 28 iunie 2019 propune două partide foarte interesante, din care putem face profit, mai exact putem dubla suma de bani pariată. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 28 iunie 2019. Venezuela – Argentina

Brazilia este prima echipă calificată în semifinale la Copa America, după un meci foarte echilibrat cu Paraguay, terminat după 90 de minute 0-0. Gazdele competiției au avut nevoie de penalty-uri pentru a se impune, din echipa Braziliei ratând doar Firmino. Acum, e rândul lui Messi și a Argentinei să facă pasul spre semifinale, unde vor juca împotriva Brazilei. Până atunci, trebuie să treacă de Venezuela, o echipă care poate produce surprize dacă este lăsată să construiască. Surprinzător, în ultima confruntare directă, într-un meci amical disputat în luna martie, Venezuela s-a impus cu 3-1. Acum însă, Leo Messi este foarte motivat, fiind disperat să câștige un trofeu și cu naționala Argentinei.

Biletul Zilei 28 iunie 2019. Orebro – Helsingborgs

Celălalt meci pe care îl propunem la biletul zilei de vineri este Orebro – Helsingborgs. Duelul are loc în campionatul Suediei, unde gazdele sunt favorite la câștigarea partidei, având în vedere că au pornit mult mai bine decât adversarele. În timp ce Orebro este la mijlocul clasamentului, Helsingborgs este pe primul loc retrogradabil în acest moment.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

În 12 etape, Helsingborgs nu a reușit să obțină decât două victorii, restul de 10 partide fiind terminate la egalitate de 4 ori și pierdute de șase ori. Mai mult, nu are niciun succes în ultimele cinci partide. Ambele trupe au linii de apărare foarte modeste, așa că ne așteptăm să vedem foarte multe goluri în această partidă din Suedia. Meciurile dintre cele două formații sunt mereu foarte echilibrate, ultimele două directe terminându-se la egalitate, 0-0 și 1-1. Din acest motiv, recomandăm să aveți grijă când pariați pe soliști și să vă uitați și pe oferta de goluri.

 

Închide ×