Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 28 septembrie 2019. Fotbal profitabil în weekend

28.09.2019 | 08:38
Biletul Zilei la pariuri 28 septembrie 2019 Fotbal profitabil in weekend

Biletul Zilei la pariuri 28 septembrie 2019 conține trei partide, toate din Premier League, unde ne așteptăm să nu avem parte de surprize.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 28 septembrie 2019. Sheffield Utd. – Liverpool

Începem biletul zilei la pariuri din 28 septembrie 2019 cu duelul dintre Sheffield United și Liverpool. Oaspeții au ca obiectiv principal să câștige titlul în acest sezon, după ce în precedentele au câștigat Liga Campionilor. Pentru acest lucru, au nevoie din nou de un parcurs impecabil, cum s-a întâmplat și în sezonul trecut, când totuși nu a fost suficient pentru a lua trofeul. Sheffield este o echipă modestă, așa că ne așteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de oaspeți.

Sheffield este o echipă de mijlocul clasamentului, iar clasamentul spune totul despre forma ei: două victorii, două egaluri și două înfrângeri. Acum, ne așteptăm să pună un nou număr la capitolul meciuri pierdute.

Biletul Zilei la pariuri 28 septembrie 2019. Chelsea – Brighton

Continuăm cu partida dintre Chelsea și Brighton. Londonezii sunt pe locul 11 în clasament, cu opt puncte obținute după șase partide, în timp ce oaspeții sunt clasați mai jos, având doar șase puncte. În timp ce gazdele au două victorii și două egaluri, oaspeții au reușit doar o victorie și trei rezultate de egalitate. Acum, Chelsea este obligată să ia toate cele trei puncte dacă vrea să mai urce în clasament, așa că recomandăm să pariați cu încredere pe victoria albaștrilor.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Terminăm biletul zilei la pariuri cu duelul dintre Tottenham și Southampton, unde londonezii sunt favoriți clar la victorie, mai ales că în acest sezon vor să termine iar pe un loc de Champions League, competiție unde anul trecut au ajuns până în finala competiției. Cele trei meciuri puse pe același bilet oferă o cotă de 2.93 și merită încercată astăzi.

Tags: