Biletul Zilei la pariuri, 29 februarie 2020. Bundesliga ne aduce un super profit

Claudiu Ilie   
în Pariuri sportive
29/02/2020, 11:28
Biletul Zilei la pariuri, 29 februarie 2020. Bundesliga ne aduce un super profit

Biletul Zilei la pariuri, 29 februarie 2020. Bundesliga ne aduce un super profit. Mizăm pe trei ponturi pariuri în care avem mare încredere.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 29 februarie 2020. Dortmund – Freiburg

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Dortmund – Freiburg, unul în care gazdele sunt mari favorite. Au reintrat în lupta pentru obţinerea titlului în Bundesliga după ce în ultimele două etape au făcut spectacol, 4-0 cu Frankfurt și cu 2-0 cu Werder Bremen.

La acestea adăugăm şi succesul din Champions League cu PSG, scor 2-1, iar forma de moment este cu adevărat spectaculoasă. Dortmund este obligată să câştige partida din această după amiază.

De partea cealaltă, oaspeţii vin pe Signal Iduna Park cu şanse foarte mici de a se impune. Au o singură victorie în ultimele cinci etape, iar forma de moment este destul de scăzută.

Ne aşteptăm la un meci de 1 solist, la o cotă de 1,22.

Biletul Zilei la pariuri, 29 februarie 2020 + alte două meciuri

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Hoffenheim şi Bayern Munchen. Gazdele ocupă locul opt, cu 34 de puncte, şi se află foarte aproape de cele de cupe europene. Diferenţa până la locul şase este de două puncte, iar până la locul cinci ceva mai mare, una imposibil de recuperat

Având în vedere că mai sunt alte trei echipe ce se luptă pentru acest ultim loc, Hoffenheim ar avea nevoie de toate cele trei puncte puse în joc împotriva lui Bayern. Însă cei de la Munchen nu îşi mai permit nici ei niciun pas greşit. Se află pe primul loc, dar cu o diferenţă mică faţă de poziţiile 2 şi 3.

Faţă de cei de la Leipzig au un punct în plus, iar faţă de cei de la Dortmund patru. Aşadar, orice rezultat negativ le-ar pune în pericol fotoliul de lideri. Mizăm pe un duel cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,30.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ultimul duel este cel dintre Augsburg şi Gladbach, unul la care mizăm pe 2-6 goluri, la o cotă de 1,20.

Închide ×