Biletul Zilei la pariuri 29 iunie 2019. Faci bani și în weekend!

Alin Miu   
în Pariuri sportive
29/06/2019, 07:01
Biletul Zilei la pariuri 29 iunie 2019. Faci bani și în weekend!
Biletul Zilei la pariuri 29 iunie 2019

Biletul Zilei la pariuri 29 iunie 2019 este din fotbal și ne oferă partide din competiții de top, precum Copa America și Cupa Africii pe Națiuni. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 29 iunie 2019. Uruguay – Peru

Fanii fotbalului spectacol cu siguranță sunt cu ochii pe Copa America. O competiție care are la start naționale precum Brazilia, Argentina, Columbia sau Chile nu are cum să nu fie spectaculoasă. Dacă mai luăm în calcul și faptul că micile naționale din zona sud-americană au devenit foarte valoroase, totul este în favoarea acestei competiții. În acest moment, s-a ajuns în faza sferturilor de finală, iar sâmbătă seară se joacă ultimul dintre acestea, Uruguay – Peru. Până acum, în semifinale s-au calificat Brazilia, Argentina și Chile. Cele două forțe sud-americane vor juca între ele în semifinale, așa că această competiție are deja prima finală. Pentru ultimul loc în semifinale Uruguay este favorită, mai ales că în atac îi au pe Suarez și pe Cavani. Cotele sunt în favoarea lor, așa că recomandăm să faci profit cu acest duel de foc.

Biletul Zilei 29 iunie 2019. Camerun – Ghana

Ne mutăm din America de Sud în Africa, unde se joacă a doua rundă din faza grupelor în aceste zile. Camerun începe partida cu Ghana de pe primul loc, cu trei puncte, obținue după o victorie muncită în fața naționalei din Guinea Bissau, scor 2-0. Acum, joacă împotriva celei mai puternice echipe din grupă, așa că miza este imensă, iar o victorie asigură calificarea matematică în faza următoare a competiției.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

De partea cealaltă, Ghana are un punct după primul meci disputat, obținut după egalul cu Benin, scor 2-2. Acum, ghanezii sunt conștienți că trebuie să obțină cel puțin un egal pentru a spera la calificare, iar dacă visează la primul loc trebuie chiar să câștige partida. Bookmakerii văd un meci echilibrat, cu un mic avantaj pentru gazde, așa că este interesant de urmărit partida.

 

Închide ×