Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 3 februarie 2020. Pariem pe Sampdoria – Napoli și Bochum – Hamburg

03.02.2020 | 08:57
Biletul Zilei la pariuri 3 februarie 2020 Pariem pe Sampdoria  Napoli si Bochum  Hamburg
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 3 februarie 2020. Pariem pe Sampdoria – Napoli și Bochum – Hamburg. Cota totală a tichetului este 2,23.

Pont beton din Serie A. Sampdoria – Napoli

Sampdoria și Napoli închid etapa cu numărul 22 din Serie A. Gazdele vin după două rezultate negative în ultimele două runde, au pierdut la scor cu Lazio, scor 1-5, și au remizat pe teren propriu cu Sassuolo, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Sampdoria se află pe locul 16, cu 20 de puncte, la o distanță destul de mică de locurile retrogradabile. Sunt patru puncte distanță până la Genoa și cinci până la Brescia și Spal. Este destul de clar că echipa lui Claudio Ranieri are nevoie de o victorie pentru a se distanța cât de cât de zona roșie.

Adversara sa are parte de un sezon extrem de complicat. După o serie de rezultate dezamăgitoare, oaspeții de astăzi au reușit o victorie surprinzătoare în etapa precedentă când i-au învins pe cei de la Juventus cu 2-1. Acest succes ar trebui să le dea jucătorilor lui Gattuso moralul de care aveau nevoie pentru a lega câteva victorii la rând și a mai urca în clasament.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, Napoli ocupă locul 11, cu 27 de puncte, la cinci puncte de locul de Europa League.

Ne așteptăm să se impună în această seară, cota pentru un astfel de pronostic este 1,83.

Biletul Zilei la pariuri, 3 februarie 2020. Bochum – Hamburg

Etapa cu numărul 20 din Zweite Bundesliga se încheie cu duelul dintre Bochum și Hamburg. Oaspeții se zbat în zona retrogradării împreună cu alte șapte echipe. Diferența de puncte dintre ele este de maxim cinci puncte astfel încât lupta pentru a menținerea în liga secundă este una extrem de complicată.

Bochum vine după o înfrângere suferită pe teren propriu cu Regensburg, scor 2-3, și are nevoie de victorie pentru a ieși din zona roșie. În acest moment, ocupă poziția a 16-a, însă cu trei puncte în plus în clasament ar urca până pe locul 11.

ADVERTISEMENT

Oaspeții se află în lupta pentru promovare alături de alte patru echipe. Cu 34 de puncte după 19 meciuri disputate, Hamburg se află pe ultimul loc de pe podium, la un singur punct de ocupanta poziției secunde și la trei față de Furth și Heidendeim, respectiv patru față de Aue, locul 6.

În ultimele cinci etape a suferit trei înfrângeri, 1-3 cu Furth, 2-3 cu Regensburg și 0-2 cu Biefield, rezultate ce au îngreunat pentru moment îndeplinirea obiectivului de a reveni în prima ligă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Pronosticul nostru pentru acest duel este peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,22.