Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 3 iulie 2019. Tenis și fotbal pentru profit

03.07.2019 | 08:29
Biletul Zilei la pariuri 3 iulie 2019 Tenis si fotbal pentru profit

Biletul Zilei la pariuri 3 iulie 2019 conține trei partide, două dintre ele de la Wimbledon și unul din semifinalele Cupei Mondiale de fotbal feminin. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 3 iulie 2019. Halep – Buzărnescu

Cel mai tare turneu de tenis al verii, Wimbledon, vine cu speranțe mari pentru Simona Halep că va reuși să ajungă în fazele finale, care să îi asigure poate, de ce nu, un nou turneu de Grand Slam. Românca a făcut un meci bun în primul tur, unde nu a forțat cu Sasnovich și a reușit să se impună cu 2-0 la seturi, 6-4, 7-5. Acum, în turul doi, va juca împotriva româncei Mihaela Buzărnescu, care anul trecut era considerată cea mai în formă românca din circuit. Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată, așa că toată lumea este curioasă să vadă cum se va desfășura această partidă. Cotele sunt clar în favoarea Simonei Halep, așa că ne așteptăm să vedem un meci dominat de fostul lider mondial. Cu toate acestea, recomandăm să evitați pariurile pe soliști și să mergeți pe număr de seturi.

Biletul Zilei 03 iulie 2019. Olanda – Suedia

Al doilea meci care ne-a atras atenția miercuri este cel dintre Olanda și Suedia, de la Cupa Mondială de fotbal feminin. În marea finală, prima echipă calificată este SUA, care s-a impus cu 2-1 în fața celor din Anglia, iar acum pentru celălalt loc se bat Olanda și Suedia. Ambele echipe sunt în formă, ambele au făcut meciuri de top în această competiție, așa că ne așteptăm să vedem un duel frumos și în semifinale. În ultimul meci direct disputat, Olanda s-a impus în fața Suediei cu 2-0, așa că acum toată lumea consideră că olandezele pleacă iar cu prima șansă.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Închidem biletul cu jocul dintre Djokovic și Kudla, din turul doi de la Wimbledon, unde sârbul este favorit clar la victorie. Din acest motiv, pentru acest duel am ales o victorie la un handicap destul de mare, care ne-a adus o cotă destul de bună pentru această fază a competiției.

Tags: