Biletul Zilei la pariuri 31 octombrie 2019. Două meciuri tari pentru profit

în Pariuri sportive
31/10/2019, 07:30
Biletul Zilei la pariuri 31 octombrie 2019. Două meciuri tari pentru profit

Biletul Zilei la pariuri 31 octombrie 2019 conține două meciuri din La Liga şi Serie A, AC Milan închide etapa cu Spal, în timp ce Eibar are meci greu acasă cu Villarreal. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 31 octombrie 2019. AC Milan – Spal

Primul meci de pe biletul zilei este cel care închide etapa cu numărul 10 din Serie A. AC Milan primeşte vizita lui Spal. Gazdele sunt abia pe locul 13, cu doar 10 puncte strânse în cele nouă runde disputate până acum. Milanezii nu au început deloc sezon aşa cum şi-au dorit şi, după toate aceste rezultate dezamăgitoare, presiunea e din ce în ce mai mare. AC Milan speră să rezolve toată această situaţie neplăcută printr-o victorie cu Spal, mai ales că au câştigat toate întâlnirile directe cu adversara din această seară.

De partea cealaltă, Spal este pe penultimul loc în Serie A, şapte puncte în nouă etape, la două de ultima poziţie şi la egalitate cu Brescia, clasată pe 18. Oaspeţii nu se descurcă deloc pe teren străin, au pierdut toate partidele disputate până acum, 0-1 cu Bologna, 0-3 cu Sassuolo, 0-2 cu Juventus, 0-2 cu Cagliari. Şi sunt şanse foarte mari să se întâmple şi de această dată. Recomandarea noastră este că va pierde şi această partidă.

Biletul Zilei la pariuri 31 octombrie 2019. Eibar – Villarreal

Al doilea meci de pe biletul zilei 31 octombrie 2019 este Eibar – Villarreal. Gazdele se află pe poziţia a 17-a în La Liga, la egalitate de puncte cu Celta Vigo, care se află prima sub linia roşie şi care are un meci mai mult disputat, şi la trei de Alaves, aflată pe locul 14. Eibar are nevoie de toate cele trei puncte pentru a se distanţa, cel puţin pentru moment, de zona retrogradării.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

În schimb, oaspeţii se află în partea superioară a clasamentului, foarte aproape de cupele europene. Momentan ocupă locul şapte, cu 17 puncte, şi o eventuală victorie i-ar duce până pe locurile de Europa League. De aceea, noi vă recomandăm peste 2,5 goluri la acest meci.

Închide ×