Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 4 ianuarie 2020. Facem profit din La Liga

04.01.2020 | 11:49
Biletul Zilei la pariuri 4 ianuarie 2020 Facem profit din La Liga
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 4 ianuarie 2020, este compus din două partide din La Liga. Mizăm pe Atletico Madrid – Levante şi pe Espanyol – Barceloa, pentru o cotă totală de 2,31. Vă reamintim că tichetul de ieri a fost câştigător.

Biletul Zilei la pariuri 4 ianuarie 2020. Atletico Madrid – Levante

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri, 4 ianuarie 2020, este cel dintre Atletico Madrid şi Levante. Gazdele trec printr-o perioadă foarte bună, una în care au obţinut trei victorii la rând, în ultimele trei meciuri, 2-1 cu Lokomotiv Moscova, 2-0 cu Osasuna şi 2-1 cu Betis.

ADVERTISEMENT

Precedentele două victorii au contribuit decisiv la locul pe care îl ocupă Atletico în acest moment. Se află pe poziţia a patra, ultima care duce în Champions League la finalul sezonului, cu 32 de puncte după 18 etape, la cinci de Real Madrid şi la şapte de liderul Barcelona.

Atletico Madrid este marea favorită în acest duel şi sunt şanse mari să se impună din nou.

De partea cealaltă, oaspeţii sunt una dintre cele mai mari surprize plăcute din La Liga. După două victorii la rând în campionat, Levante se află pe locul nouă, cu 26 de puncte, la două în spatele marii rivale Valencia şi la patru, respectiv cinci dinstanţă de locurile de Europa League.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă trece prin acest moment foarte bun, noi considerăm că va pierde acest duel. Recomandarea este 1 si peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,47.

Biletul Zilei la pariuri 4 ianuarie 2020. Espanyol – Barcelona

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri, 4 ianuarie 2020, este derby-ul catalan dintre Espanyol şi Barcelona. Gazdele o duc foarte rău în clasament şi pare că nimic nu le mai poate salva de la retrogradare în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Se află pe ultimul loc, cu doar 10 puncte strânse în 18 meciuri disputate, strânse din două victorii şi patru egaluri. Nu s-au mai impus din luna octombrie, când au învins cu 1-o pe Levante, în deplasare. Momentele dificile nu se opresc însă aici.

Espanyol mai deţine încă o “mare performanţă”, are în acest moment cea mai slabă apărare din La Liga, doar în ultimele patru partide a primit de fiecare dată câte două goluri.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeţii trec prin momente total opuse faţă de adversarii pe care îi întâlnesc în această seară. Se regăsesc pe primul loc în campionat şi sunt mai pregătiţi ca niciodată să obţină un nou titlu de campioni.

Barcelona a strâns şapte partide fără înfrângere, având cel mai bun atac din întreg campionatul, singura sincopă dacă putem să îi spunem aşa este meciul împotriva Realului, când nu a reuşit să marcheze.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne aşteptăm să vedem un meci extrem de spectaculos, recomandarea noastră este peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,57.

ADVERTISEMENT