Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 5 august 2019. Luni facem bani din pariuri!

05.08.2019 | 09:37
Biletul Zilei la pariuri 5 august 2019 Luni facem bani din pariuri

Biletul Zilei la pariuri 5 august 2019 conține meciuri interesante, din Liga 1, unde joacă una dintre favoritele la titlu, FCSB, la Astra. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 5 august 2019. FC Voluntari – Poli Iași

Primul meci al zilei în Liga 1 este cel dintre FC Voluntari și Poli Iași. Gazdele nu au început foarte bine campionatul, reușind să obțină până acum un singur punct, din trei partide. Acesta a venit în urma egalului obținut cu Sepsi în prima rundă. Ulterior, au avut parte de două înfrângeri, 1-4 cu FC Botoșani și 1-2 cu Astra. Acum, joacă iar pe teren propriu și speră să obțină măcar un punct, chiar dacă adversara este una dintre cele mai în formă echipe ale noului sezon.

De partea cealaltă, Poli Iași se pare că are ambiții foarte mari în acest sezon și visează să joace iar în play-off. Până acum, după trei runde, are deja șapte puncte. A făcut un egal în prima rundă cu deținătoarea titlului, CFR Cluj, pentru ca apoi să obțină șase puncte din duelurile cu Astra și Cliceni, câștigate cu 2-0, respectiv 1-0. Acum, mizăm pe un duel în care moldovenii vor merge pentru cel puțin un punct, așa că recomandarea noastră este pe o dublă în favoarea oaspeților.

Biletul Zilei 5 august 2019. Huddersfield – Derby

Al doilea meci de pe bilet este din Championship, a doua ligă engleză. Acest sezon se anunță foarte disputat, mai ales că sunt șapte echipe care se bat pentru promovarea în prima ligă. Gazdele au pierdut foarte mulți jucători după ce au retrogradat, în timp ce Derby s-a întărit pentru a se putea lupta pentru un loc în Premier League. Din acest motiv, recomandăm să pariați pe cel puțin un gol marcat de oaspeți, la o cotă foarte bună, 1.44, care merită pus pe obice bilet plasat luni.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Dacă vreți să obțineți o cotă mai mare pe bilet, puteți adăuga și un pronostic de la duelul Astra – FCSB, cel mai tare duel al rundei în Liga 1.