Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 5 ianuarie 2020. Două super ponturi pentru o cotă de 2,03

05.01.2020 | 10:13
Biletul Zilei la pariuri 5 ianuarie 2020 Doua super ponturi pentru o cota de 203
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 5 ianuarie 2020, are în componență două super ponturi cu care sperăm să facem profit. Mizăm pe două dueluri din Serie A și La Liga. Cota totală este de 2,03.

Biletul Zilei la pariuri 5 ianuarie 2020. AS Roma – Torino

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri, 5 ianuarie 2020, este cel dintre AS Roma și Torino. Gazdele dispută primul duel din 2020 dintr-o postură extrem de favorabilă. Se află pe ultimul loc care duce în Champions League la finalul sezonului, la o distanță confortabilă de principala urmăritoare Atalanta, ocupanta poziției a cincea.

ADVERTISEMENT

AS Roma are toate șansele să se impună în acest duel. Vine după o serie incredibilă de invincibilitate, nu a pierdut deloc în ultimele șapte meciuri, în toate competițiile. Mai mult, a câștigat cinci dintre acestea.

În ultima rundă disputată pe 20 decembrie 2019, capitolinii s-au impus în stil de echipă mare împotriva Fiorentinei, scor 4-1 în deplasare.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții vin după înfrângerea surprinzătoare din ultima rundă, de pe teren propriu, scor 1-2, cu Spal, penultima clasată în Serie A. Înainte de acest eșesc, Torino se afla pe un trend pozitiv, cu trei meciuri fără înfrângere, victorii cu Genoa și Fiorentina și o remiză cu Verona.

Ne așteptăm la un duel în care gazdele vor profita de momentul bun prin care trec, recomandarea noastră este 1 solist, la o cotă de 1,47.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 5 ianuarie 2020. Celta Vigo – Osasuna

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri, 5 ianuarie 2020, este cel dintre Celta Vigo și Osasuna. Gazdele se află în zona retrogradării la începutul acestui an, după o serie neagră cu patru meciuri fără victorie în campionat.

Mai mult, pe teren propriu nu s-au mai impus din luna octombrie, când au câștigat împotriva lui Athletico Bilbao, scor 1-0. Apoi a venit perioada grea care a culminat cu locul rușinos ocupat în acest moment în clasament.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții sunt liniștiti din punct de vedere al poziției ocupate în La Liga. Se află pe un loc destul de liniștit, la nouă puncte distanță de prima poziție de sub linia roșie, ocupată chiar de adversarii pe care îi întâlnesc în această seară.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Important pentru Osasuna este să nu piardă acest duel. Motiv pentru care recomandarea noastră va fi pe goluri, 2-5, la o cotă de 1,38.

ADVERTISEMENT