Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 5 iulie 2019. Bani din tenis!

04.07.2019 | 23:05
Biletul Zilei la pariuri 5 iulie 2019 Bani din tenis

Biletul Zilei la pariuri 5 iulie 2019 conține meciuri de tenis de la Wimbledon, unde Simona Halep are primul examen greu la turneul din Londra. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 5 iulie 2019. Halep – Azarenka

Simona Halep a demonstrat încă o dată, chiar dacă poate nu era nevoie, că este cea mai bună jucătoare de tenis din România. Halep s-a impus cu 2-1 la seturi în fața rivalei Mihaela Buzărnescu, iar acum este calificată în turul trei al turneului de la Wimbledon, unde o întâlnește pe Azarenka. Românca s-a mai întâlnit cu jucătoarea din Belarus de patru ori, iar scorul meciurilor directe este 2-2. Halep s-a impus în ultimele două meciuri directe, iar ultimul dintre ele în 2017, tot la Wimbledon. Atunci, românca s-a impus cu 2-0 la seturi, scor 7-6, 6-2. Acum, Simona nu mai este în forma de atunci, așa că acum cotele sunt foarte echilibrate, mai ales că Azarenka a arătat o formă excelentă în turul precedent, când a câștigat cu 6-2, 6-0! Recomandăm să pariați cu atenție la acest meci, iar dacă nu sunteți siguri de soliști să mergeți pe număr de goluri.

Biletul Zilei 05 iulie 2019. Wozniacki – Zhang

Daneza Wozniacki se descurcă foarte bine pe iarbă, așa că pleacă favorită și în acest duel de la Wimbledon, împotriva lui Zhang. Cotele sunt foarte bune având în vedere diferența de valoare, pentru un succes al lui Wozniacki fiind cota 1.40. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar scorul este egal, 1-1. Pe iarbă nu s-au întâlnit niciodată, singurele meciuri disputate fiind pe ciment. Chiar și așa, diferența de valoare există așa că ne așteptăm la un succes al danezei.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Pe tabloul masculin avem parte de un meci foarte dezechilibrat, unde Anderson îl întâlnește pe Pella, din Argentina. Acum, sud-africanul pare într-o formă bună, chiar dacă nu mai joacă la nivelul la care a făcut-o în ultimele două. Recomandăm să căutați un pariu cu o cotă mai bună, deoarece nu merită riscul pentru 1.14 la un turneu plin de surprize cum este Wimbledon.